Je zoekt nu op:

2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Mallorca

Mallorca is misschien wel de populairste vakantiebestemming van Spanje en dat is niet zonder reden. Er is namelijk voor ieder wat wils; van wilde natuur in het westen tot bekende all inclusive resorts in het oosten. Jongeren gaan er helemaal los in El Arenal. Verliefde stelletjes en families verblijven aan lange stranden in het noorden of de zonnige oostkust in Cala Dor of Cala Millor. Cala is Spaans voor baai en een perfecte omschrijving voor de vele prachtige, door rotsen omgeven, strandjes. Het is een garantie voor mooie havens, spectaculair eten en heerlijk uitrusten!

Lees meer

Populaire vakanties Mallorca

Mallorca - Gastvrij eiland in de Middellandse Zee

Mallorca is één van de eilanden van de Spaanse Balearen. Alles wat een zuiderse vakantie de moeite waard maakt is hier aanwezig: prachtige zandstranden, een hele rijke natuur in het binnenland, kleine typische vissersdorpjes en natuurlijk ook gezellige en toeristisch badplaatsen. Enkele bekend klinkende namen: Playa de Palma, El Arenal, Alcudia, Cala Ratjada en Santa Ponsa. Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland, is een elegante stad, met een prachtige kathedraal, mooie boulevards met winkels en een reusachtige jachthaven. Verder kan je op Mallorca golfen, wandelen, fietsen, duiken en diverse watersporten beoefenen. En op ongeveer 30 kilometer van Palma kan je zelfs bergen beklimmen.

Vakantie Mallorca - de ideale zonbestemming

Mallorca staat al jaren bekend als een populaire bestemming voor een zonvakantie. Het eiland is gelegen in de Middellandse Zee en het is het grootste eiland van de Balearen, de eilandengroep ten oosten van de Spaanse oostkust. Mallorca is ideaal voor een zonvakantie maar ook voor shoppen, wandelen & fietsen biedt het eiland tal van mogelijkheden.

Shoppen en cultuur snuiven in Palma de Mallorca

De hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, heeft voor elk wat wils. Voor de zonaanbidder zijn er mooie strandjes net buiten de stad. Houd je van winkelen dan kan je je hart ophalen in het centrum met de vele winkels en twee warenhuizen, en net buiten het centrum is het winkelcentrum Porto Pi te vinden, welke als groot voordeel heeft dat de winkels tijdens de siesta geopend blijven. Ook voor culturele uitstapjes is Palma de Mallorca een geschikte bestemming, vooral de grote kathedraal aan zee is een echte bezienswaardigheid die niet gemist mag worden tijdens een bezoekje aan het eiland.

Een sportieve vakantie Mallorca

Wat je misschien niet meteen bij Mallorca verwacht, is dat er op het eiland ook bergen te vinden zijn, waarin de sportieve wandelaar of fietser via verschillende geasfalteerde wegen overal kan komen. De meeste plekken zijn ook prima met de auto te bereiken, zoals het klooster van Lluc, welke halverwege een berg ligt. Daarbij zijn er ook nog verschillende druipsteengrotten te vinden op het eiland. Al met al dus een bestemming die elke reiziger de vakantie van zijn of haar leven kan bezorgen.

 

Lees onze blogs over Mallorca:

Vakantie Mallorca, maar dan anders!


De leukste excursies op Mallorca!


Hotspots Mallorca


Vakantie Mallorca: Top 5 mooiste plekken