JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Recente persberichten en nieuws » Prijsvrij Vakanties
Pers

Wil je contact met ons opnemen of heb je een vraag over een persbericht?

Stuur dan een e-mail naar:
marketing@prijsvrij.nl

Persberichten
3 juni 2022

Helft boekingen voor de zomer vliegt vanaf Duitsland

Prijsvrij Vakanties ziet de boekingen voor vakanties vanaf Duitse luchthavens alsmaar toenemen. ‘’Er is nu niets meer dat de Nederlandse reiziger tegenhoudt om via Duitsland te vliegen’’ Aldus Marc van Deursen van Prijsvrij.

2 juni 2022

Prijsvrij Groep vraagt zelf IATA licentie aan

Prijsvrij Groep, waaronder Prijsvrij Vakanties en D-reizen vallen, neemt de volgende stap in de ontwikkeling van haar eigen touroperator.

11 februari 2022

Douwe Bob brengt nieuw nummer uit

De nieuwe tv-commercial van Prijsvrij Vakanties stond nauwelijks live of de telefoon van de reisorganisatie stond roodgloeiend met de vragen: hoe heet het nieuwe nummer uit jullie reclame? Wie zingt dit? 

23 juli 2021

Prijsvrij wil aandacht voor reisbranche

Met de actie “Orange is the new Yellow”, verwijzend naar de succesvolle Netflix serie Orange is the new Black, vraagt Prijsvrij op een ludieke manier aandacht voor het onduidelijke kleurenbeleid en de enorme schade die de reisbranche hierdoor wederom te verwerken krijgt deze zomer.

22 juli 2021

70% reist toch af ondanks code oranje

Na de wijzigingen in reisadviezen waarbij onder anderen de Spaanse Eilanden, het vaste land van Portugal en Cyprus oranje kleurden ontstond er opnieuw onduidelijkheid bij de consument. Duizenden reizigers die een vakantie geboekt hebben voor het begin van de zomer zijn teleurgesteld. 

19 mei 2021

Deal met curatoren D-reizen rond

Prijsvrij Vakanties is trots om te kunnen melden dat ze gisteravond laat met de curatoren van D-reizen tot een deal is gekomen met betrekking tot de doorstart van een belangrijk deel van het D-reizen concern. De komende weken zal na gesprekken met onder meer de OR, het personeel en de verhuurders duidelijk...

17 november 2020

Meer boekingen door Vaccinnieuws

Het bericht van de Amerikaanse farmaceut Pfizer dat er uitzicht is op een coronavaccin, heeft naast dat het de beurzen omhoog dreef ook een positief effect op het consumentenvertrouwen. Reisorganisatie Prijsvrij Vakanties ziet sinds vorige week dat veel consumenten hun mei- en zomervakantie 2021 vastleggen.

5 september 2020

CEO schrijft brief aan premier Rutte

Laat ik beginnen namens Prijsvrij Vakanties onze waardering uit te spreken voor de wijze waarop u, samen met het kabinet, ons allen tot op heden door deze COVID-19-crisis heen heeft gelaveerd. Wij prijzen ons door deze aanpak gelukkig dat we als onderneming in Nederland gevestigd zijn. Wij snappen ook dat u ...

15 juni 2020

Geld terug in plaats van SGR voucher

Deze zomer geld terug in plaats van SGR corona-vouchers bij Prijsvrij Vakanties. Prijsvrij stopt, voor haar eigen reizen onder merk Sunmix, met het uitgeven van de SGR corona-voucher. Klanten met een Sunmix reis die vertrekken in de maanden juli en augustus krijgen, wanneer hun vakantie door de coronacrisis geannuleerd moet ...

5 juni 2020

Gratis mondkapjes voor alle klanten

Gratis wasbare emoji mondkapjes voor alle klanten. Prijsvrij Vakanties verstrekt al haar klanten, reeds bestaande én nieuwe boekingen, voor vertrek gratis wasbare emoji mondkapjes. De mondkapjes die Prijsvrij nu in productie heeft genomen worden voorzien van een vrolijke emoji (keuze uit vier).

11 mei 2020

'What A Wonderful World’ is uitgebracht

Douwe Bob brengt ‘What A Wonderful World’ uit. Douwe Bob heeft vandaag het nummer ‘What A Wonderful World’ uitgebracht. De zanger nam het liedje onlangs op voor de tv-commercial van reisorganisatie ‘Prijsvrij’. Het liedje ...