Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Sa coma ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Sa Coma? Last minute Sa Coma en all inclusive Sa Coma vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Sa Coma van vele reisaanbieders.Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Sa Coma te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Sa Coma is een badplaats gelegen in het Oostelijke deel van Mallorca. Omdat deze gezellige badplaats geschikt is voor zowel koppels als families is dit een veel gekozen bestemming om je vakantie in Spanje te vieren. 

Lees meer

Populaire vakanties Sa coma

Sa Coma - Kleinschalig voor koppels en families

Je boekt een vakantie naar Sa Coma wanneer je op zoek bent naar een goed drie-, vier- of vijfsterrenhotel. Deze regio staat er namelijk om bekend dat je hier een geweldige prijs-kwaliteitverhouding hebt. Daarnaast is het strand nooit ver weg en kun je vele leuke watersporten beoefenen in de omgeving. Sa Coma is een kleine badplaats maar ligt op ongeveer 3 kilometer verwijderd van Cala Millor. Hierdoor is de grote stad niet ver verwijderd!  

Reisgids voor Sa Coma

Het strand van Sa Coma is langgerekt en loopt langzaam over in de zee. Dit strand is dus ideaal voor kinderen, maar leent zich er perfect voor om met een luchtbedje de zee op te gaan! Het water is helder, dus vergeet ook zeker niet je snorkelspullen! 

Tussen Sa Coma en Cala Millor in ligt Safari Zoo. Een leuke dierentuin voor jong en oud! Huur een auto en bezoek de Grotten van Drac of ga eens lekker shoppen in de hoofdstad Palma de Mallorca. Eén ding is zeker, in Sa Coma is het heerlijk vertoeven!