Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse riviera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Turkse riviera

Op zoek naar een goedkope vakantie Turkse Rivièra? Last minute Turkse Rivièra en all inclusive Turkse Rivièra vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in de Turkse Rivièra van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Turkse Rivièra te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Als meest bekende regio van Turkije heeft de Turkse Rivièra voor ieder type vakantieganger wel iets te bieden. Op de vele prachtige zandstranden kun je naast genieten van de zon ook diverse watersporten beoefenen. Met kinderen maak je leuke uitstapjes naar MiniCity of LunaPark en jongeren bezoeken tot in de late uurtjes de uitgebreide uitgaansgelegenheden.

Lees meer

Populaire vakanties Turkse riviera

Turkse Rivièra - Parel aan de zuidkust

De Turkse Rivièra is één van de populairste bestemmingen om te genieten van een winterse zon. De bekendste badplaatsen zijn Alanya, Antalya, Belek, Side en Kemer.

 

Alanya is wellicht de drukst bezochte badplaats met veel strand, winkels, restaurants, barretjes en discotheken. Antalya is de gezellige hoofdstad van de Turkse Rivièra met musea, veel winkels, restaurants en een bruisend nachtleven. Kemer is een oude vissersdorpje en in Belek vind je vooral luxueuze hotels langs een enorme zandstrand met voor de golfliefhebber keuze uit vijf golfterreinen. Op het schiereiland Side krijg je een mix van een zandstrand met een rijk cultureel erfgoed. Verder vind je in de Turkse Rivièra nog prachtige natuur en aangename temperatuur en nog meer cultureel erfgoed.