Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • S illot ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie S'illot? Last minute S'illot en all inclusive S' Illot vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in S' Illot van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie S' Illot te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! S' Illot ligt voor de kust van Spanje op het eiland Mallorca.

Lees meer

Populaire vakanties S illot

S'illot - Traditioneel vissersdorpje aan de oostkust van Mallorca

S'illot ligt tussen Cala Milor en Porto Cristo aan de oostkust van Mallorca. Dit traditionele vissersdorp kun je genieten van alle rust. Het strand van S'illot ligt in een kleine baai met helder water. Het is niet touristisch en daarom is deze plek geliefd bij rustzoekers. Het is ideaal om te zwemmen, zonnen en te snorkelen. In het centrum van S'illot vindt je vele kleine winkeltjes en gezellige restaurants. Door de centrale ligging van S'illot kun je gemakkelijk leuke dagtripjes maken. Kortom, de ideale vakantie bestemming.

 

Omgeving van S'illot

In de omgeving van S'illot is er van alles te doen. Op circa 2 kilometer afstand ligt bijvoorbeeld de Safari Zoo waar je allerlei Afrikaanse dieren kan bewonderen, er is ook een kinderboerderij. Of bezoek het grootste ondergrondse meer van Europa in de grotten van Drach. S'illot ligt naast de grotere stad Sa Coma waar je heerlijk kunt winkelen. Het is gemakkelijk te bereiken te voet, met een taxi of de bus.