Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • S Illot ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

S’illot is een kleine plaats gelegen aan de oostkust van Mallorca. S’illot is perfect voor vakantiegangers die de drukte van de grotere badplaatsen willen vermijden, maar hier toch in de buurt willen zitten. Ga relaxen op het rustige strand Cala Moreya, geniet van de zon en de zee en bezoek de grotere steden in de buurt als je op zoek bent naar een portie gezelligheid. Bezoek bijvoorbeeld de kerk Iglesia Nueva, doe een mooie wandeling bij El Castillo de la Punta de Amer of ga back to basic bij Rancho Cala Mandia. S’illot is overigens uitstekend geschikt voor kinderen dankzij het ondiepe water en de mogelijkheid om te snorkelen. Ga je mee? Bij Prijsvrij vind je de beste deals naar S'illot voor een heerlijke Spaanse vakantie.

Lees meer

Populaire vakanties S Illot

S'illot - Traditioneel vissersdorpje aan de oostkust van Mallorca

S'illot ligt tussen Cala Millor en Porto Cristo aan de oostkust van Mallorca. In dit traditionele vissersdorp kun je genieten van alle rust. Het strand van S'illot ligt in een kleine baai met helder water. Het is niet touristisch en daarom is deze plek geliefd bij rustzoekers. Het is ideaal om te zwemmen, zonnen en te snorkelen.

In het centrum van S'illot vind je vele kleine winkeltjes en gezellige restaurants. Door de centrale ligging van S'illot kun je gemakkelijk leuke dagtripjes maken naar de wat groteren plaatsen. Kortom, de ideale vakantie bestemming voor rustzoekers die af en toe de drukte op willen zoeken.

Omgeving van S'illot

In de omgeving van S'illot is er van alles te doen. Op circa 2 kilometer afstand ligt bijvoorbeeld de Safari Zoo waar je allerlei Afrikaanse dieren kan bewonderen. Hier is ook een kinderboerderij. Je kan ook het grootste ondergrondse meer van Europa in de grotten van Drach bezoeken. Het is echt prachtig! Ook ligt S'illot naast de grotere stad Sa Coma waar je heerlijk kunt winkelen. Het is gemakkelijk te bereiken te voet, met een taxi of de bus.

Weer in S'illot

S'illot ligt in Mallorca en heeft een mediterraans klimaat. Dit betekent dat de zomers lekker warm zijn. In de maanden juli en augustus is de gemiddelde temperatuur 25 graden en de maximale temperaturen rond de 30 graden. Perfect voor een zonnige strandvakantie! Bekijk snel het aanbod op Prijsvrij voor de beste deals naar het heerlijke S'illot.