Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Porto Colom ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Porto Colom

Wil je even ontsnappen aan het massatoerisme van Mallorca? Porto Colom is een stad waar je kunt genieten van de rust. Het is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustigere bestemming, maar van waaruit je gemakkelijk de grotere steden kunt bezoeken. De stad is omringd door de grootste natuurlijke haven van Mallorca met veel traditionele vissersboten! Je kunt lekker wandelen over de boulevard en door traditionele Spaanse smalle straatjes met leuke boetiekjes lopen. Je kunt ook een auto huren en naar het prachtige strand rijden waar je de vuurtoren kunt bekijken. Of rij naar de groene parken met exotische planten waar je diverse activiteiten kunt doen. In de avond kun je lekker eten in een restaurantje. Tip: probeer een visje.

Lees meer

Populaire vakanties Porto Colom

Bezienswaardigheden in Porto Colom

Dé plek van Porto Colom is natuurlijk de haven, waar iedere dag verse vis binnen komt. De stad heeft een kleine boulevard met restaurants en schattige boetiekjes. Waan je door de smalle, gezellige straatjes en geniet van de verse vis of Spaanse gerechten. De populaire stranden liggen buiten het centrum van Porto Colom, maar dat is nu net waarom deze stad van massatoerisme gespaard is gebleven. Te voet is het strand S’Areal te bereiken, waar je de vuurtoren van de stad kunt bezoeken. Buiten het centrum ligt het Jumaica Park, waar je kunt rondlopen en genieten van het groen, de dieren en exotische planten. Huur een auto en bezoek Closos de Can Gaià, een historische plek waar je 3.000 jaar terug de tijd in gaat. Of rij met de auto naar de grotere steden zoals Alcúdia en Cala d’Or voor mooie stranden en leuke cafeetjes.

Klimaat en beste reisperiode

Mallorca heeft een mediterraan klimaat met droge zomers en zachte winters. In de zomervakantie is het op het eiland het warmste met gemiddeld 29 graden. In de winter is het nog prima vertoeven met gemiddeld 16 graden. De beste reistijd om naar Porto Colom in Mallorca te gaan is in de maanden mei tot en met november, waarin je heerlijk kunt genieten van de Spaanse zon. In deze maanden is er nauwelijks neerslag.