All Inclusive vakantie

All Inclusive betekent letterlijk: alles inclusief. Dat wil zeggen dat er bij een vakantie alles qua verzorging (eten & drinken) is inbegrepen, denk aan: ontbijt, lunch en diner. Het grote voordeel van all inclusive vakanties is dat je precies van tevoren weet wat je vakantie gaat kosten!

Lees meer

Inbegrepen bij een all inclusive vakantie

Wat er inbegrepen zit bij een all inclusive vakantie verschilt per land en/of hotel. Er zijn all inclusive hotels waarbij naast ontbijt, lunch en diner ook snacks bij de all inclusive formule zijn inbegrepen. Ook qua drinken zijn er grote verschillen. Bij het ene hotel zitten alleen frisdrank, bier en wijn in de formule, bij het andere resort zitten er ook andere sterke dranken (binnenland en/of buitenlands gedestilleerd) bij inbegrepen.

Naast eten en drinken zit er bij de all inclusive formule vaak ook toegang tot wellness voorzieningen en sportfaciliteiten. Er zijn resorts die over een bioscoop en/of discotheek beschikken. Toegang tot die faciliteiten behoort veelal ook tot de all-in formule. Tip: vraag van tevoren na wat er voor jouw vakantie van toepassing is!

Best Deal garantie

Boek je bij Prijsvrij.nl, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Wij hanteren de Best Deal Garantie, waardoor je altijd verzekerd bent van een aantrekkelijke vakantie tegen de beste prijs. Kies uit populaire bestemmingen als Turkije, Spanje of Egypte. Maar ook Mexico, Cuba of de Dominicaanse Republiek behoren tot de mogelijkheden!

Jouw voordelen

  • Géén boekingskosten
  • Best Deal garantie
  • Aangesloten bij ANVR/SGR
  • Veilig betalen via o.a. iDEAL

Geniet van een geweldige vakantie

Maak een keuze uit de aanbiedingen op deze pagina. Deze selectie wordt periodiek ververst en aangevuld met nieuwe hotels. Daarnaast kun je verder zoeken in ons volledige aanbod vakanties, zodat er altijd wel iets bij zit wat naar jouw wens is. Kijk dus eens rustig rond en boek vandaag nog snel en eenvoudig jouw goedkope vakantie naar de zon!

Veelgestelde vragen over all inclusive vakanties

Is een all inclusive met kinderen aan te raden?

Absoluut! Het voordeel aan een all inclusive hotel is dat iedereen vakantie kan vieren in zijn of haar eigen tempo. Kinderen zullen gedurende de dag misschien een keer een ijsje willen of wat anders willen eten als lunch. Bij een all inclusive formule kan iedereen pakken waar hij of zij zin in heeft. Ideaal voor met kinderen dus!

Wat is all inclusive light?

Dit houdt in dat alle hoofdmaaltijden zijn inbegrepen maar niet alle (alcoholische) drankjes. Dit wordt ook wel soft all inclusive genoemd.

Wat is semi all inclusive?

Bij semi all inclusive kun je gebruik maken van de hoofdmaaltijden en alle niet-alcoholische dranken. Voor het dineren in een à la carte restaurant dien je bij te betalen. Vaak zitten fooien ook inbegrepen. Deze term wordt vaak voor cruise vakanties gebruikt.

Wat is ultra all inclusive?

Bij ultra all inclusive zitten over het algemeen al je maaltijden, tussendoortjes en (alcoholische) drankjes inbegrepen. Vaak heb je ook de optie om à la carte te dineren. Elk hotel hanteert hiervoor een ander beleid. Check dit van te voren goed in de hotelomschrijving.

Wat is het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive?

Bij all inclusive zitten al je hoofdmaaltijden en niet-alcholische drankjes standaard inbegrepen. Bij ultra all inclusive kun je vaak gebruik maken van andere faciliteiten. Denk hierbij aan een spacenter of à la carte restaurant. Het wisselt per hotel of resort wat wel en niet inbegrepen zit bij jouw geboekte vakantie. Check dit dus van te voren!

Wat is allemaal inbegrepen bij all inclusive?

All inclusive betekent letterlijk “alles inclusief”. Standaard zitten het ontbijt, lunch en diner inbegrepen en non-alcoholische drankjes. Sommige hotels bieden extra services aan in hun all inclusive arrangement.

Is all inclusive voordeliger?

Vaak wel! Het voordeel van een all inclusive vakantie is dat je op jouw vakantiebestemming geen geld meer hoeft uit te geven aan eten en drinken, hier heb je vooraf al voor betaald. Vaak is dit gunstig geprijsd.

Welk land heeft de beste all inclusive formule?

Met stipt op nummer een staat Turkije bekend als het land met de beste all inclusive formules. Gevolgd door Egypte en Spanje, maar ook de Dominicaanse Republiek en Mexico staan bekend om hun uitgebreide all inclusive formules.

Waar moet je op letten bij een all inclusive vakantie?

Het is belangrijk om in de gaten te houden wat wel en niet inbegrepen zit bij de all inclusive formule. Dit verschilt per hotel. Ook is het handig om in de gaten te houden of je op de dag van vertrek nog gebruik mag maken van de all inclusive faciliteiten. En als laatste, houd in de gaten wanneer de verschillende maaltijden geserveerd worden. Dit is vaak tussen bepaalde tijden.