Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Marokko ×
    • Marrakech ×
    • Marrakech ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Marrakech

Op zoek naar een goedkope vakantie Marrakech? Last minute Marrakech en all inclusive Marrakech vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Marrakech van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Marrakech te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De koningsstad Marrakech is de meest bekende stad van Marokko en wordt vaak neergezet als verrassende citytrip bestemming.

Lees meer

Populaire vakanties Marrakech

Marrakech - Sprookjesachtige koningsstad

Marrakesh of Marrakech is een stad in het westen van Marokko. De stad is gelegen op de vruchtbare Haouzvlakte aan de voet van de Hoge Atlas. De ommuurde oude stad (medina) vormt het centrum met het gezellige Jemaa el Fna-plein. Hier vind je heerlijke eetstalletjes en marktjes. Het is bovendien de verzamelplaats voor slangenbezweerders, buikdanseressen, straatverkopers, muzikanten en schrijvers. Verder kun je hier urenlang ronddwalen in de smalle straatjes en steegjes met prachtige doorkijkjes. Daarnaast heb je vanuit het plein ook direct zicht op de minaret van de Koutoubia moskee. Deze grootste moskee van de stad staat ook wel bekend als één van de symbolen van Marrakech en dient voor veel toeristen als een prettig oriëntatiepunt.

 

Marrakech is ook de stad van prachtige parken en paleizen. Bezoek het Bahia-paleis en het Dar Si Said-paleis, waar zich nu het museum voor Marokkaanse kunst bevindt. Andere bezienswaardigheden zijn de grafzerken van de Saadiers, de Ben Youssef-medersa en de resten van het paleis van El Badii.