Contact

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden in de veelgestelde vragen? Dan helpen wij je graag verder! Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar.

Stuur ons jouw vraag via onderstaand formulier, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je terug. Je kunt ons uiteraard ook tijdens de telefonische openingstijden bellen op 085 2085 551.


Update coronavirus: Bekijk voor meer informatie onze pagina's met veelgestelde vragen over het coronavirus of de actuele reisadviezen.

In verband met het coronavirus en de nodige maatregelen die hiervoor in acht genomen moeten worden kunnen wij helaas niet voldoen aan de behandeltijd die u normaliter van ons kunt verwachten. Wij doen ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij vragen je dan ook om alleen in spoedsituaties telefonisch contact op te nemen en anders jouw vraag via onderstaand contactformulier te stellen. Mocht er iets voor jouw vakantie veranderen, nemen wij uiteraard persoonlijk contact met je op.
Bedankt voor jouw begrip in deze uitzonderlijke situatie!


Openingstijden van Prijsvrij Vakanties:


Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag en zondag 09:00 - 13:00 uur

(uitgezonderd nationale feestdagen)


Stuur een e-mail naar de helpdesk