Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Mallorca ×
  • El Arenal ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie El Arenal

Op het eiland Mallorca vind je de altijd gezellige vakantieplaats El Arenal. Deze badplaats in Spanje staat bekend om de fijne zandstranden en vele uitgaansgelegenheden, waardoor het de perfecte vakantiebestemming voor jongeren is. Veel jeugd reist in de zomermaanden af naar El Arenal om het bruisende nachtleven te verkennen. In de gezellige bars en drukke discotheken kun je urenlang feesten. Maar El Arenal is meer dan alleen een feestbestemming: vlak buiten de stad bevindt zich namelijk een leuk waterpark voor een dag vol gespetter, leuk voor jong & oud! Naast relaxen op het heerlijke stand leent het oude centrum zich voor een dagje winkelen en op de weekmarkt kun je lokale producten en souvenirs shoppen.

Lees meer

Populaire vakanties El Arenal

Zon, zee & strandvakantie in El Arenal

Al sinds jaar en dag is El Arenal voor vele Nederlanders het ultieme vakantie vieren, met een uitgebreid bruisend nachtleven, een lang wit zandstrand en een uitgestrekte 7 kilometer lange boulevard is dit ideaal voor jou vakantie in de zon

Jongerenvakantie perfect in El Arenal

Het uitgaansleven bestaat uit een breed scala aan Spaanse en Nederlandse bars en discotheken waar je elke avond uit je dak kunt gaan. Vooral De Zaak, Shooters en de Babbelaar zijn erg populaire bars. Wil je tot in de late uurtjes doorgaan op de beats van 's werelds meest beroemde dj's dan zijn de discotheken ClubNL, Beachhouse en Veronica echt iets voor jou. Vanwege het grote aanbod aan uitgaansgelegenheden is El Arenal erg in trek bij vele jongeren en is het de perfecte bestemming voor een jongerenvakantie.

De mooie stranden & azuurblauwe zee van El Arenal

Maar niet alleen feestvierders kunnen terecht in El Arenal, er zijn namelijk vele leuke strandpaviljoens, winkeltjes en restaurants langs de gezellige palmenboulevard. Daarnaast loopt het mooie strand langzaam af in de azuurblauwe zee, waardoor het ook voor kinderen geschikt is en een familievakantie in El Arenal ook vaak voorkomt!

Blog

 • Foto
  Waarom jij in El Arenal wil zijn!
  03 februari 2021

  Onze collega Pim zocht het uit! ‘’Wij twijfelden vaak over waar we heen zouden gaan in de zomer. Albufeira, Salou, Lloret de Mar, Chersonnisos of toch naar Sunny Beach. Overal zijn we geweest, maar El Arenal, juist daar zijn we zelfs nog terug geweest!"

  Waarom jij in El Arenal wil zijn!