Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala Millor ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala Millor

Cala Millor is een kleine, maar gezellige badplaats in Spanje en is gelegen aan de oostkust van het eiland Mallorca. Het hoogtepunt van dit stadje is het heerlijke, twee kilometer lange zandstrand met de lange promenade. Het voordeel van deze vakantiebestemming is dat deze plaats minder populair is dan andere badplaatsen op Mallorca. Zo kun je hier in alle rust genieten van jouw zonvakantie! Iedere maandagochtend is er een markt in het centrum. Hier kun je goedkope souvenirs scoren en de lokale delicatessen proberen. We raden je aan om ook een keer fietsen te huren. Zo kun je de prachtige omgeving verkennen op een oerhollandse manier!

Lees meer

Populaire vakanties Cala Millor

Cala Millor - Mooi strand met gezellige promenade

Vlieg naar de Spaanse zon en beleef een rustige maar gezellige vakantie in Cala Millor gelegen op het exotische Mallorca. Wordt verrast in dit kleine badplaats waar cultuur, natuur en gezelligheid samen komt. Ontdek de prachtige boulevard met talrijke sfeervolle terrasjes, winkels en restaurants. Beleef Cala Millor per paardenkoets of huur een auto om auto om het prachtige landschap in de omgeving te verkennen.

Kindvriendelijk Cala Millor

Ontspan aan de kust met uitzicht op de sprankelende Middellandse Zee of neem een kijkje in het onderwaterleven. De kust van Cala Millor kenmerkt een diversiteit aan sportmogelijkheden, met name paardrijden, tennis en duiken zijn favoriet. Het prachtige strand loopt geleidelijk af wat perfect is voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen zich vermaken op één van de vele speeltuinen, skelterbanen of ze kunnen een ritje op de pony maken. Kortom een waar kinderparadijs.

 

Voel je thuis in één van de vele grote vakantiehuizen waar Cala Millor over beschikt. Een goede uitgangspunt om het eiland Mallorca te ontdekken. Door de goede busverbinding is alles mogelijk. Maak een dagtocht naar het moderne Palma, maak schitterende wandelingen of maak een uniek piratenboottocht, zeker aan te raden voor gezinnen met kinderen.

 

Ontwijk het massatoerisme en verblijf in het rustige vakantiebestemming Cala Millor waar je kunt genieten van de warme Spaanse zonnestralen.