Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2019 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Lees meer
Meivakantie 2019
De vastgestelde meivakantie van 2019 is van 27 april t/m 5 mei, dit is in week 18.

Scholen kunnen echter de meivakantie 2019 met een week uitbreiden naar week 17 of 19.
  Wat onze klanten zeggen...
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.7/10

  Goed

  12977 beoordelingen op Trustpilot

  Wat onze klanten zeggen:
  • Uitstekend
   20. februari
   Ik boek nu voor de tweede keer bij…

   Ik boek nu voor de tweede keer bij prijsvrij. Wat ik echt goede service vond is dat ze mij erop attendeerden dat ik geld terug kon vragen aan ryan air ivm vluchtvertragingen en hielpen bij het indienen van de claim.

  • Uitstekend
   20. februari
   Prijsvrij maakt dromen werkelijkheid !

   Prijsvrij heeft ons als jong 6 persoonsgezin de kans gegeven om een all inclusief vliegvakantie te boeken naar de zon. Nooit gedacht en verwacht dat dit voor ons betaalbaar was. Je moest de ogen eens zien van onze 4 dochters van 9,8,5 en 3 jaar oud toen we vertelde dat we een vliegreis hadden geboekt in de zomervakantie. Ook al duurt het nog een half jaar voordat deze 6 daagse reis is, we genieten nu al elke dag dat prijsvrij ons deze mogelijkheid heeft gegeven. De site is ontzettend overzichtelijk. De e-mailen na de boeking zijn compleet en duidelijk. Een aanrader voor iedereen !!!

  • Uitstekend
   20. februari
   Met de uitgebreide zoekfunctie op de…

   Met de uitgebreide zoekfunctie op de site hebben we makkelijk een goede keuze kunnen maken. We hebben voor een mooie prijs een heerlijke vakantie kunnen boeken. We hebben er zin in!

  • Uitstekend
   20. februari
   Is niet te vergelijken met andere…

   Is niet te vergelijken met andere websites ,ben altijd tevreden

  • Uitstekend
   20. februari
   In een woord geweldig

   In een woord geweldig

  • Uitstekend
   20. februari
   Site is duidelijk en overzichtelijk.

   Site is duidelijk en overzichtelijk. ook met het boeken gaat het vlekkenloos, de bevestiging heb je ook vrijwel direct.

  • Uitstekend
   20. februari
   Super mooie vakantie

   Super mooie vakantie

  • Uitstekend
   19. februari
   Duidelijke en overzichtelijke website

   Duidelijke en overzichtelijke website. Snel duidelijkheid via de klantenservice en mail, zeer tevreden over prijsvrij!

  • Uitstekend
   19. februari
   Boeken ging snel en zonder problemen!

   Boeken ging snel en zonder problemen!

  • Uitstekend
   19. februari
   Duidelijke website

   Duidelijke website, makkelijk zoeken. Na last minute boeking alle documenten snel en duidelijk op de mail.

  Eerste zonnestralen

  De meivakantie 2019 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.  Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

  Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

  Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

  Vakantieparken

  Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

  Boek je meivakantie 2019 voordelig bij Prijsvrij.nl

  Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!