Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2020 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Lees meer
Meivakantie 2020
De vastgestelde meivakantie van 2020 is van 25 april t/m 3 mei, dit is in week 18.

Scholen kunnen echter de meivakantie 2020 met een week uitbreiden naar week 19.
  Wat onze klanten zeggen...
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.6/10

  Goed

  14645 beoordelingen op Trustpilot

  Wat onze klanten zeggen:
  • Uitstekend
   27. juni
   Goede duidelijke site

   Goede duidelijke site, heel gemakkelijk!

  • Uitstekend
   27. juni
   Top geregeld en voordelig

   Top geregeld en voordelig

  • Uitstekend
   27. juni
   Fijn reisburo voor voordelige vakanties!

   Fijn reisburo, voordelig ,transparant en geen verdekte extra kosten!

  • Uitstekend
   27. juni
   Heel makkelijk geregeld allemaal

   Heel makkelijk geregeld allemaal, prachtig hotel en een heel ruim aanbod.

  • Uitstekend
   27. juni
   Fijne site

   Fijne site, werkt prima, fijne filters, en mooi overzichtelijk, de reis was geboekt, en kreeg overal mooi op tijd bericht van met duidelijke instructies. alles verliep op vakantie ook vlekkeloos.

  • Uitstekend
   26. juni
   Erg goed en eenvoudig geregeld

   Erg goed en eenvoudig geregeld. Daar komt ook nog eens bij dat ze ver uit de goedkoopste waren bij meerdere hotels

  • Uitstekend
   26. juni
   Prijsvrij is top!

   Al heel vaak een reis geboekt bij prijsvrij! tot nu toe altijd goed bevallen... in oktober staat er een tripje portugal op het programma.. nu al zin in:)

  • Uitstekend
   26. juni
   gewoon goed

   was op zoek naar september vakantie kos(griekenland) en kwam toen bij prijsvrij terecht was nog vrij ruime keuze en het app hotel wat ik tegenkwam kende ik en de prijs was voor mij wel oké.dus vakantie en betaling binnen 15 minuten rond

  • Uitstekend
   26. juni
   Duidelijk en fijn

   Duidelijk en fijn. Ook telefonisch goed bereikbaar.

  • Uitstekend
   26. juni
   goed en makkelijk overzicht

   goed en makkelijk overzicht

  Eerste zonnestralen

  De meivakantie 2020 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland. Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

  Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

  Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

  Vakantieparken

  Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

  Boek je meivakantie 2020 voordelig bij Prijsvrij.nl

  Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!