Meivakantie

Voor veel schoolgaande kinderen duurt de meivakantie van 2018 twee weken. Een prima tijd dus om eens heerlijk op vakantie te gaan! Zo is het in mei al heerlijk weer in bijvoorbeeld: Egypte, Turkije, Spanje of op de Canarische Eilanden. Maar er kan natuurlijk ook dichter bij huis vakantiepret worden beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een dagje naar een pretpark of boek een weekendje weg met het hele gezin. 

Eerste zonnestralen

De meivakantie 2017 staat niet alleen voor een vakantie met het gehele gezin, maar ook voor het opzoeken van het heerlijke zomerweer. Nu is het namelijk dé periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De temperatuur op de Canarische Eilanden ligt namelijk in de meivakantie rond de 22 graden. Prima temperatuur om een vakantie te vieren! Wanneer je liever dichtbij huis blijft, kan je ook de warme Spaanse zon opzoeken rondom de Costa del Sol, of bijvoorbeeld Turkije of Griekenland.  Ben je op zoek naar de actuele schoolvakanties? Bekijk dan onze speciale schoolvakanties pagina

Meivakanties vanaf Duitsland spotgoedkoop

Omdat ze in Duitsland geen meivakantie kennen is de vraag naar reizen bij onze oosterburen in deze periode veel lager dan in Nederland, als gevolg daarvan liggen de prijzen dan ook stukken lager. Het verschil kan zelfs oplopen tot honderden euro's per persoon! Het loont daarom zeker om de opties Düsseldorf of Keulen mee te nemen in je keuze voor de vertrekluchthaven. 

Vakantieparken

Er zijn vakantieparken genoeg in Nederland, België en Duitsland. Eenvoudig met je eigen auto (of huurauto) te bereizen. De parken liggen aan het strand of in een bosrijke omgeving. Ze zijn veelal gericht op kinderen en hebben voorzieningen als: speeltuinen, animatieprogramma's, sporten, kinderzwembaden, etc. Ideaal dus voor een meivakantie met de kinderen!

Boek je meivakantie 2018 voordelig bij Prijsvrij.nl

Bij Prijsvrij.nl boek je altijd jouw reis voor de beste prijs, ook je meivakantie. We berekenen géén boekingskosten en met onze Beste Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Boek je meivakantie online bij Prijsvrij.nl!

Meivakantie 2018
De vastgestelde meivakantie van 2018 is van 27 april t/m 6 april (week 18).

Scholen kunnen echter de meivakantie 2018 met een week uitbreiden naar week 16 of 18.
  Wat onze klanten zeggen
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!

  Goed

  8.7/10

  Goed

  7109 beoordelingen door klanten op Trustpilot

  Geselecteerde beoordelingen:
  • Uitstekend
   25. juli
   snelle en correcte afhandeling van …

   snelle en correcte afhandeling van reservering/boeking

  • Uitstekend
   25. juli
   Was prima overzichtelijk en makkelijk …

   Was prima overzichtelijk en makkelijk om te boeken

  • Uitstekend
   25. juli
   Als je alles hebt ingevuld wat de …

   Als je alles hebt ingevuld wat de wensen zijn, is uw site duidelijk , geen gezoek,gelijk keuze uit de voordeligste aanbieders.

  • Uitstekend
   25. juli
   Goed en duidelijk

   Goed en duidelijk

  • Uitstekend
   25. juli
   Top site

   Duidelijke site, duidelijke en goede mails na het boeken van een reis. De prijzen zijn ook erg goed ! Een echte aanrader.

  • Uitstekend
   25. juli
   Boekingsproces ging snel

   Boekingsproces ging snel en de afwikkeling eveneens. Tot nu nog geen klachten en we vertrekken morgen.

  • Uitstekend
   25. juli
   Hebben tot op heden alleen geboekt de …

   Hebben tot op heden alleen geboekt de reis moet nog volbracht worden. Maar gaan ervan uit dat alles in orde komt zoals beloofd. Maar tijdens de boeking was alles duidelijk en goed terug te vinden op de site.

  • Uitstekend
   24. juli
   snel alles perfect geregeld ben zeer …

   snel alles perfect geregeld ben zeer tevreden en raad iedereen aan om bij prijsvrij te boeken

  • Uitstekend
   24. juli
   Eenvoudig & snel

   -makkelijk te boeken -snelle afhandeling -duidelijk

  • Uitstekend
   24. juli
   Snel en acurate service

   Snel en acurate service