Reviews over Prijsvrij.nl

Recensies en Beoordelingen over Prijsvrij.nl

Wij kunnen zelf natuurlijk genoeg redenen opnoemen waarom je bij Prijsvrij.nl zou moeten boeken, maar dit laten wij liever aan onze klanten over. Bij Prijsvrij.nl staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij zijn heel dankbaar dat wij dat terugzien in de waardering die wij krijgen van onze reizigers. Op dit moment hebben al meer dan 13.000 klanten van Prijsvrij.nl een beoordeling achtergelaten op Trustpilot, een onafhankelijk platform voor reviews en ervaringen. Hier kun je de mening van klanten met geverifieerde orders lezen over onze service, website​ en de algehele ervaring die reizigers hebben met Prijsvrij.nl. Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij door onze klanten worden beoordeeld met een 8,7 gemiddeld, waarmee Prijsvrij.nl de beste klantbeoordeling heeft van de gerenommeerde reisorganisaties in Nederland! Ook uit de reviews die onze reizigers achterlaten via Google blijkt dat onze klanten heel positief zijn over hun ervaring met Prijsvrij.nl, wat terug te zien is in de gemiddelde beoordeling van 9,2!

Dankzij de stemmen van onze tevreden klanten is Prijsvrij.nl in zowel 2014, 2016 als 2017 genomineerd voor Website van het Jaar. Ook op social media is Prijsvrij.nl populair onder reizigers, waardoor wij al meer dan 180.000 fans hebben op Facebook.

Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Goed

8.7/10

Goed

13431 beoordelingen op Trustpilot

Wat onze klanten zeggen:
 • Uitstekend
  25. maart
  Prima uitleg en uitstekende begeleiding.

  Prima uitleg en uitstekende begeleiding.

 • Uitstekend
  25. maart
  Heerlijk boeken bij prijsvrij

  Heerlijk boeken bij prijsvrij, duidelijk en snel.

 • Uitstekend
  25. maart
  Prijsvrij maakt mij blij

  Prijsvrij maakt mij blij.. goede reisorganisatie voor mij goed duidelijk goedkoop en snel ga zo door, jullie redden het wel ik ga weer genieten van een reis mallorca all incl met mooie prijs 250 euro zakgeld zou mij wel passen..! ik laat me verrassen.. succes met jullie prijsvrij. in Twente zeggen wij goadgoon en loatgoon! groet Marita

 • Uitstekend
  25. maart
  5 sterren

  5 sterren: uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

 • Uitstekend
  25. maart
  De eerste keer bij prijsvrij onze…

  De eerste keer bij prijsvrij onze vakantie geboekt. Na 10 jaar niet gevlogen te hebben was alles wel weer even spannend maar we zijn goed geholpen via mail en de telefoon. Na m'n dochter haar examen gaan we een paar daagjes weg en wederom hebben we via prijsvrij geboekt!

 • Uitstekend
  25. maart
  Sommige dingen mogen wel duidelijker…

  Sommige dingen mogen wel duidelijker aangegeven worden... net als handbagage met de afmetingen zet dat ip de sitw buj het boeken en niet in een link die lezen veel mensen niet... en als je belt naar jullie laat mensen dan niet 12 min wachten voordat ze iemand aan de lijn krijge . verder vind ik jullie site prima en overzichtelijk

 • Uitstekend
  25. maart
  Ervaring was heel goed

  Ervaring was heel goed

 • Uitstekend
  25. maart
  Duidelijke en snelle boeking gedaan

  Duidelijke en snelle boeking gedaan

 • Uitstekend
  24. maart
  Verschillende keren gebeld na een…

  Verschillende keren gebeld na een boeking en keer op keer heel erg vriendelijk geholpen door de medewerkers.

 • Uitstekend
  24. maart
  Scherpe prijzen

  Scherpe prijzen, soepele boeking ervaring. Aanrader