Huwelijksreizen

Ga je binnenkort trouwen of ben je net in het huwelijksbootje gestapt? En is het tijd voor een romantische huwelijksreis? Dan ben je bij Prijsvrij.nl op het juiste adres! Tijdens een huwelijksreis staan de woorden romantiek, bijzonder en luxe centraal. Prijsvrij.nl biedt perfecte huwelijksreis bestemmingen aan en beschikt over de mooiste hotels om deze woorden waar te maken. Jullie vakantie zal onvergetelijk worden! 

De volgende honeymoon bestemmingen zijn absolute aanraders uit ons aanbod:

Lees meer

Huwelijksreis Malediven:

Vakantieparadijs de Malediven is een eilandengroep, met maar liefst 1.200 eilanden. Hiervan zijn er ongeveer 200 bewoond en dit zijn dan ook meteen de meest schitterende honeymoon bestemmingen voor jullie huwelijksreis. Geniet samen van een verblijf in een prachtige bungalow op het water of in een speciaal ingerichte honeymoon suite. Op de Malediven kan je geweldig snorkelen en duiken in de azuurblauwe zee. Beleef de romantiek en geniet van alle rust en ontspanning op deze prachtige eilanden. 

Huwelijksreis Mauritius:

Ben je op zoek naar een romantische en actievere bestemming? Kies dan voor een huwelijksreis naar Mauritius. Op dit Oost-Afrikaanse eiland worden jullie met zijn tweetjes in de watten gelegd. Loop samen over de poederwitte zandstranden, geniet daarna van een heerlijke cocktail en droom vervolgens weg op een van de luxe hemelbedden aan het strand. Dit klinkt toch fantastisch! Daarnaast heeft de Indische oceaan een enorm mooie onderwaterwereld. Hoe geweldig is het om als verliefd stel samen een duik te nemen en de onderwaterwereld te bewonderen. Is duiken iets te hoog gegrepen voor jullie? Samen hand in hand snorkelen is ook erg romantisch! Daarnaast maken de vele watersportmogelijkheden jullie huwelijksreis extra bijzonder. 

Ben je op zoek naar een huwelijksreis met kinderen of heb je specifieke wensen? Onze reserveringsafdeling staat graag voor je klaar om je te helpen met het zoeken naar een fantastische huwelijksreis bestemming. Maak je liever een exclusieve huwelijksreis buiten Europa of ben je aan een budget gebonden en wil je een goedkope huwelijksreis binnen Europa? Bij Prijsvrij.nl is er keuze genoeg, ook binnen Europa! Bekijk de mooiste huwelijksreis bestemmingen op deze pagina. Laat ons weten dat je op huwelijksreis gaat en wie weet kunnen we wat extra’s voor je regelen bij het hotel.