Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Portals Nous ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Portals Nous

Portals Nous is een klein Spaans dorp (2500 inwoners) dat nog niet zo heel lang bestaat: pas in 1930 begon het zijn eerste vormen aan te nemen. Het dorp ligt op slechts 12 kilometer van de hoofdstad van Mallorca: Palma de Mallorca en is vooral geliefd onder de welgestelden. Er is in het dorp en de omgeving veel geïnvesteerd in (luxe) vastgoed en tweede huizen. Wist je dat dit kleine dorp in verhouding de meeste 5 sterrenhotels van het hele eiland heeft? Kijk trouwens niet vreemd op als je in de nabijgelegen jachthaven bekendheden tegenkomt. In tegenstelling tot veel andere stranddorpen is er in de winter ook genoeg te beleven omdat veel buitenlandse huiseigenaren dan van de zon komen genieten.

Lees meer

Populaire vakanties Portals Nous

Portals Nous en omgeving

Portals Nous staat vooral bekend om zijn twee prachtige stranden genaamd ‘Cala Portals Nous’ (ook wel Platja de S’oratori genoemd) en Cala Bendinat. Beide stranden beschikken over de bandera azul (blauwe vlag) wat inhoudt dat de kwaliteit van het strand uitstekend is. In de hoofdstraat vind je een aantal winkels, modeboetieks, bouwmarkten, supermarkten en restaurants. Ben je op zoek naar luxe merken? Ga dan naar het naastgelegen Puerto Portals, 10 minuutje verderop.

Bezienswaardigheden Portals Nous

Relax op de twee mooie stranden of drink een lekker drankje in de strandbar. Op zoek naar meer avontuur? Huur dan een kajak of jetski. Tevens is er de mogelijkheid om te peddelsurfen. Als je van golfen houdt kun je terecht op de Golfbaan van Bendinat, een dorpje verderop. Wie van lekker eten houdt hoeft het dorp echt niet uit: er zijn genoeg gezellige (luxe) restaurants te vinden. Geniet van een traditionele Spaanse tapas of ga voor een heerlijk sushigerecht, het kan allemaal in Portals Nous!

Weer en beste reistijd

In Portals Nous valt, in tegenstelling tot veel andere Mallorcaanse stranddorpen, het gehele jaar door wat te beleven. Ook het weer speelt hier een rol in: het is immers bijna nooit kouder dan 14 graden op het zonnige eiland.  Van april tot en met november is het er tussen de 18 en 29 graden. In de andere maanden is het rond de 15 graden. Van juni tot en met oktober is de zeetemperatuur  tussen de 22 en 26 graden. Kijk nu snel naar onze vakanties in Portals Nous en geniet jouw volgende vakantie van de Spaanse zon!