Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala dor ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Cala d'Or? Last minute Cala d'Or en all inclusive Cala d'Or vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cala d'Or van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cala d'Or te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Cala d'Or is gelegen in het zuidoosten van Spanje op het eiland Mallorca en staat bekend als een badplaats voor familievakanties.

Lees meer

Populaire vakanties Cala dor

Cala d'Or - De gouden baai van Mallorca

Laat je zorgen thuis en ga op vakantie in het mooie Cala d'Or. Het kleine dorp heeft zich prettig ontwikkeld in de laatste jaren en heeft het massatoerisme vermeden. Nergens anders kun je genieten van de vriendelijke inwoners, de Spaanse zon en het prachtige landschap als in Cala d'Or. Door de aanwezigheid van veel kindvriendelijke hotels met unieke animatieprogramma's voor kinderen is dit dorp zeer geschikt voor jonge gezinnen.

 

De jachthaven Cala Esmeralda is één van de rijkdommen van deze plaats. Neem je geliefde mee naar één van de restaurants aan deze haven en geniet van een zeer romantisch diner. Wandel door het mooie Cala d'Or en ontdek het achterland bedekt met olijfbomen, de rotsachtige baaien en de kleine zandstranden. Door deze prachtige eigenschappen wordt dit dorp ook wel 'de Tuinbaai' genoemd. Het sprankelende water in de baaien nodigt je uit om een verfrissende duik te nemen om vervolgens te relaxen op het prachtige strand.

 

Door de centrale ligging is het mogelijk om diverse uitstapjes te maken naar andere plaatsen in Mallorca. Tevens is het mogelijk om het prachtige onderwaterleven te ontdekken door het maken van een tocht in een boot met een glazen bodem.

 

Combineer luxe, cultuur en ontspanning tijdens een unieke vakantie in het schitterende Cala d'Or.