Schoolvakanties

Boek je vakantie nu en ga op reis tijdens de schoolvakanties! Ieder jaar kijken we er weer halsreikend naar uit, de schoolvakanties. Bij Prijsvrij.nl doen we ons best je de beste deals tijdens deze periode te kunnen aanbieden, een vakantie is namelijk al duur genoeg!

Per jaar zijn er een aantal momenten waarop je met schoolgaande kinderen (of juist wanneer je zelf in het onderwijs zit) op vakantie kunt gaan. De voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie zijn daarin dé periodes van het jaar om er tussenuit te gaan. Ieder seizoen heeft hierbij zijn eigen voordelen en bestemming waar je het beste naar kunt reizen.

De schoolvakanties zien er als volgt uit:

Vakantieperiode Data
Kerstvakantie: 21-12-2019 t/m 05-01-2020
Voorjaarsvakantie Noord: 15-02-2020 t/m 23-02-2020
Voorjaarsvakantie Midden/Zuid: 22-02-2020 t/m 01-03-2020
Meivakantie: 25-04-2020 t/m 03-05-2020
Zomervakantie Zuid: 11-07-2020 t/m 23-08-2020
Zomervakantie Midden:  18-07-2020 t/m 23-08-2020
Zomervakantie Noord: 04-07-2020 t/m 16-08-2020
Herfstvakantie Noord: 10-10-2020 t/m 18-10-2020
Herfstvakantie Midden en Zuid: 17-10-2020 t/m 25-10-2020

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Uitstekend

9.0/10

Uitstekend

Een greep uit onze 17.095 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  14. december
  Groot aanbod van reizen

  Groot aanbod van reizen. Prijs goed, je weet meteen wat je moet betalen. Accurate afhandeling bij noodzakelijke annulering.

 • Uitstekend
  14. december
  Een snelle en correcte effectieve…

  Een snelle en correcte effectieve afwikkeling, mijn complimenten

 • Uitstekend
  14. december
  Prima geregeld

  Prima geregeld

 • Uitstekend
  13. december
  We zijn nu op plek van bestemming

  We zijn nu op plek van bestemming. Prima hotel. Zeker tevreden.

 • Uitstekend
  13. december
  Beste van alle andere

  Beste van alle andere, top

 • Uitstekend
  13. december
  Boek elke jaar wel één of twee reizen…

  Boek elke jaar wel één of twee reizen bij jullie altijd top geregeld!

 • Uitstekend
  13. december
  veel keuze en snel geregeld

  veel keuze en snel geregeld

 • Uitstekend
  13. december
  Altijd voor je klaar.

  Wat ik heel prettig vind bij prijsvrij, is dat als je vragen hebt deze serieus genomen worden. Maakt niet uit van welk niveau de vragen zijn, je krijgt altijd een prima en persoonlijk antwoord. Men is niet beroerd tijd en energie inde klant te steken. En vakanties bij het merk sunmix zijn prima. Verleden jaar naar de eilanden van de kanaries geweest en alles toppie, tot en met een prive taxi als transfer. En dan ook nog de prijs, wel niet vrij, maar toch prima in vergelijk met de vaste aanbieders.

 • Uitstekend
  12. december
  Duidelijkheid.

  Duidelijke site waarop alles snel te vinden is.

 • Uitstekend
  12. december
  Prima service en de goedkoopste prijs…

  Prima service en de goedkoopste prijs proberen voor je te vinden


In de laagseizoenen zoals de voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie zijn de warme zonbestemmingen vaak in trek. Bezoek in deze periode bijvoorbeeld eens de Noord Afrikaanse bestemmingen zoals Egypte, Tunesië of Marokko. De voorjaarsvakantie is daarnaast ook nog een geschikt moment om op wintersportvakantie te gaan. Trek erop uit naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Tsjechië voor een heerlijke vakantie op de lange latten of een snowboard.

Tijdens de bouwvak op reis

De zomervakantie of de bouwvak is vaak de vakantie waarin de Nederlanders hun echte grote zomervakantie houden. Voor velen daarom de keuze, gaan we met het vliegtuig of met de auto op vakantie? Andere opties zoals busvakanties of bootvakanties behoren ook nog tot de mogelijkheden! Prijsvrij.nl heeft voor iedere vakantieganger een perfect aanbod tijdens de schoolvakanties. Vul via de website jouw wensen in en de beste deals komen tevoorschijn!

Zomervakantie is dé tijd voor een autovakantie

De meeste autovakanties vinden plaats in de zomervakantie. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat de meeste Nederlanders meer tijd hebben om op vakantie te gaan, en dat het weer in de zomervakantie het meest zonzeker is. Meest geboekte autobestemmingen zijn naar Frankrijk, Italië, Spanje of Duitsland. Ga heerlijk naar het strand zoals de regio Normandië of Cote d’azur van Frankrijk!

Skiën of zonvakantie?

De kerstvakantie is een periode waarin je voor een tweedeling staat. De echte wintersporters kunnen deze periode natuurlijk niet thuis blijven en vertrekken zo snel mogelijk naar de sneeuw. Ook kun je in deze periode mooie verre vakanties boeken! Vier de kerst in Mexico, Dominicaanse Republiek of Cuba. Liever iets dichtbij huis? Je vindt de zon ook op de Canarische Eilanden of op Kaapverdië tijdens de kerstvakantie.

Schoolvakanties

Kortom, de verschillende schoolvakanties bieden je vele opties. Het biedt daarnaast veel voordelen, zo is het aanbod groot in deze vakantieperiodes en voor de kinderen is er ook ter plaatse veel te beleven! Voor de ouders is dat dus een extra luxe, en zo geniet iedereen van een heerlijke vakantie. Boek je schoolvakantie 2018 snel, voordelig en vertrouwd via Prijsvrij.nl!