Schoolvakanties

Boek je vakantie nu en ga op reis tijdens de schoolvakanties! Ieder jaar kijken we er weer halsreikend naar uit, de schoolvakanties. Bij Prijsvrij.nl doen we ons best je de beste deals tijdens deze periode te kunnen aanbieden, een vakantie is namelijk al duur genoeg!

Per jaar zijn er een aantal momenten waarop je met schoolgaande kinderen (of juist wanneer je zelf in het onderwijs zit) op vakantie kunt gaan. De voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie zijn daarin dé periodes van het jaar om er tussenuit te gaan. Ieder seizoen heeft hierbij zijn eigen voordelen en bestemming waar je het beste naar kunt reizen.

De schoolvakanties zien er als volgt uit:

VakantieperiodeData
   
Meivakantie: 27-04-2018 t/m 06-05-2018
Zomervakantie Zuid: 07-07-2018 t/m 19-08-2018
Zomervakantie Midden: 14-07-2018 t/m 26-08-2018
Zomervakantie Noord: 21-07-2018 t/m 02-09-2018
Herfstvakantie Zuid:  13-10-2018 t/m 21-10-2018
Herfstvakantie Midden en Noord:  20-10-2018 t/m 28-10-2018
Kerstvakantie 22-12-2018 t/m 06-01-2019

 

Voorjaars- mei- en herfstvakantie

In de laagseizoenen zoals de voorjaarsvakantie, meivakantie en herfstvakantie zijn de warme zonbestemmingen vaak in trek. Bezoek in deze periode bijvoorbeeld eens de Noord Afrikaanse bestemmingen zoals Egypte, Tunesië of Marokko. De voorjaarsvakantie is daarnaast ook nog een geschikt moment om op wintersportvakantie te gaan. Trek erop uit naar Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Tsjechië voor een heerlijke vakantie op de lange latten of een snowboard.

Tijdens de bouwvak op reis

De zomervakantie of de bouwvak is vaak de vakantie waarin de Nederlanders hun echte grote zomervakantie houden. Voor velen daarom de keuze, gaan we met het vliegtuig of met de auto op vakantie? Andere opties zoals busvakanties of bootvakanties behoren ook nog tot de mogelijkheden! Prijsvrij.nl heeft voor iedere vakantieganger een perfect aanbod tijdens de schoolvakanties. Vul via de website jouw wensen in en de beste deals komen tevoorschijn!

Zomervakantie is dé tijd voor een autovakantie

De meeste autovakanties vinden plaats in de zomervakantie. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat de meeste Nederlanders meer tijd hebben om op vakantie te gaan, en dat het weer in de zomervakantie het meest zonzeker is. Meest geboekte autobestemmingen zijn naar Frankrijk, Italië, Spanje of Duitsland. Ga heerlijk naar het strand zoals de regio Normandië of Cote d’azur van Frankrijk!

Skiën of zonvakantie?

De kerstvakantie is een periode waarin je voor een tweedeling staat. De echte wintersporters kunnen deze periode natuurlijk niet thuis blijven en vertrekken zo snel mogelijk naar de sneeuw. Ook kun je in deze periode mooie verre vakanties boeken! Vier de kerst in Mexico, Dominicaanse Republiek of Cuba. Liever iets dichtbij huis? Je vindt de zon ook op de Canarische Eilanden of op Kaapverdië tijdens de kerstvakantie.

Schoolvakanties

Kortom, de verschillende schoolvakanties bieden je vele opties. Het biedt daarnaast veel voordelen, zo is het aanbod groot in deze vakantieperiodes en voor de kinderen is er ook ter plaatse veel te beleven! Voor de ouders is dat dus een extra luxe, en zo geniet iedereen van een heerlijke vakantie. Boek je schoolvakantie 2018 snel, voordelig en vertrouwd via Prijsvrij.nl!

Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Goed

8.6/10

Goed

11028 beoordelingen op Trustpilot

Wat onze klanten zeggen:
  • Uitstekend
    17. augustus
    Gewoon top....

    Gewoon top....

  • Uitstekend
    17. augustus
    Prima

    Geen op of aanmerkingen. Alles is prima en vlot verlopen. Prima reis en prima privé transfer.

  • Uitstekend
    16. augustus
    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Geweldige site, snel, fijn en goedkoop😉 zeker aan te raden😋👍🏻

  • Uitstekend
    16. augustus
    Top site

    Top, goede prijs. Mooie accommodaties en duidelijke website

  • Uitstekend
    16. augustus
    Prima

    Duidelijk site. Makkelijk om ede vluchttijden te wijzigen met snel nieuw prijsoverzicht. Daarna direct reactie van prijsvrij.

  • Uitstekend
    16. augustus
    Prima site met scherpe aanbiedingen

    Prima site met scherpe aanbiedingen

  • Uitstekend
    15. augustus
    Happy me

    Happy me! Ben erg blij met mijn boeking bij prijsvrij, overzichtelijk en goed!

  • Uitstekend
    15. augustus
    Prijsvrij.nl on five stars

    Prijsvrij.nl is very clear, navigating the site is intuitive. You can make reservations and payments easily and quickly. The only drawback is the lack of a page in english, so as a foreigner i had problems with reading some phrases.

  • Uitstekend
    15. augustus
    Prima ervaring....

    Goede en duidelijke site, probleemloos ons favoriete hotel geboekt!

  • Uitstekend
    15. augustus
    Snelle goede service

    Snelle goede service. Tevreden!