Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Can pastilla ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Can pastilla

Een vakantie naar Ca’n Pastilla? Deze bruisende badplaats in Spanje ligt op het eiland Mallorca. Ca’n Pastilla beschikt over een gezellig centrum met leuke winkels en restaurantjes. Daarnaast is er wekelijks een markt, waar lokale producten worden aangeboden. Tip! Een leuke manier om deze authentieke stad te verkennen is met paard en wagen. Ook voor een relaxte zonvakantie ben je in Ca’n Pastilla aan het goede adres. Het beschikt over een wit zandstrand met een levendige boulevard, waar onder andere vele watersporten worden aangeboden. Aan de boulevard vind je vele terrasjes, waar je kan genieten van een heerlijke sangria. Wist je dat de boulevard doorloopt tot en met de hoofdstad Palma. Perfect voor een leuke wandeling!

Lees meer

Populaire vakanties Can pastilla

Ca'n Pastilla - zon, zee en strand

Ca'n Pastilla is een leuke, gezellige Spaanse badplaats wat grenst aan Playa de Palma en ligt vlak bij de hoofdstad Palma de Mallorca. Het heeft een mooie zandstrand, waarvan de zeebodem geleidelijk afloopt. Hierdoor kunnen kinderen hier veilig spelen. Daarnaast kun je er heerlijk lange strandwandelingen maken of lekker slenteren langs de boulevard waar ontelbaar veel restaurantjes en cafés zich afwisselen met toeristenwinkeltjes. De levendige boulevard van Ca'n Pastilla zorgt voor een gezellige sfeer. De boulevard loopt naadloos over in de badplaatsen Playa de Palma en El Arenal zodat je kilometers langs de boulevard kunt lopen. Hartstikke leuk gedurende de avond bijvoorbeeld! 

Ontdek de omgeving van Ca'n Pastilla

Een vakantie naar Ca'n Pastilla is perfect wanneer je ook wat wilt ondernemen. Blijf dichtbij huis en bezoek het aquarium. Maar met jouw huurauto ben je binnen no-time in andere badplaatsen, overweldigende natuur of natuurlijk in de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca. Tevens is er een uitstekende busverbinding vanaf Ca'n Pastilla naar Palma de Mallorca.