Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Can pastilla ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Can pastilla

Op zoek naar een goedkope vakantie Can pastilla? Last minute Can pastilla en all inclusive Can pastilla vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Can pastilla van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Can pastilla te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Can pastilla

Ca'n Pastilla - zon, zee en strand

Ca'n Pastilla is een leuke, gezellige Spaanse badplaats wat grenst aan Playa de Palma en ligt vlak bij de hoofdstad Palma de Mallorca. Het mooie zandstrand, waarvan de zeebodem geleidelijk afloopt, loopt vanaf Ca'n Pastilla helemaal door tot El Arenal. Je kunt er heerlijk lange strandwandelingen maken of lekker slenteren langs de boulevard waar leuke winkeltjes en restaurants te vinden zijn.

Urenlang wandelen over de boulevard

De levendige boulevard van Ca'n Pastilla zorgt voor een gezellige sfeer. Ontelbaar veel restaurantjes en cafés wisselen af met toeristenwinkeltjes. De boulevard loopt naadloos over in de badplaatsen Playa de Palma en El Arenal zodat je kilometers langs de boulevard kunt lopen. Harstikke leuk gedurende de avond bijvoorbeeld! 

Ontdek de omgeving van Ca'n Pastilla

Een vakantie naar Ca'n Pastilla is perfect wanneer je ook wat wilt ondernemen. Blijf dichtbij huis en bezoek het aquarium. Maar met jouw huurauto ben je binnen no-time in andere badplaatsen, overweldigende natuur of natuurlijk in de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca. Tevens is er een uitstekende busverbinding vanaf Ca'n Pastilla naar Palma de Mallorca.