Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Can Pastilla ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Can Pastilla

Een vakantie naar Ca’n Pastilla? Deze bruisende badplaats in Spanje ligt op het eiland Mallorca. Ca’n Pastilla beschikt over een gezellig centrum met leuke winkels en restaurantjes. Daarnaast is er wekelijks een markt, waar lokale producten worden aangeboden. Tip! Een leuke manier om deze authentieke stad te verkennen is met paard en wagen. Ook voor een relaxte zonvakantie ben je in Ca’n Pastilla aan het goede adres. Het beschikt over een wit zandstrand met een levendige boulevard, waar onder andere vele watersporten worden aangeboden. Aan de boulevard vind je vele terrasjes, waar je kan genieten van een heerlijke sangria. Wist je dat de boulevard doorloopt tot en met de hoofdstad Palma? Perfect voor een leuke wandeling!

Lees meer

Populaire vakanties Can Pastilla

Ca'n Pastilla - zon, zee en strand

Ca'n Pastilla is een leuke, gezellige Spaanse badplaats wat grenst aan Playa de Palma en ligt vlak bij de hoofdstad Palma de Mallorca. Het heeft een mooie zandstrand, waarvan de zeebodem geleidelijk afloopt. Hierdoor kunnen kinderen hier veilig spelen. Daarnaast kun je er heerlijk lange strandwandelingen maken of lekker slenteren langs de boulevard waar ontelbaar veel restaurantjes en cafés zich afwisselen met toeristenwinkeltjes. De levendige boulevard van Ca'n Pastilla zorgt voor een gemoedelijke sfeer. De boulevard loopt naadloos over in de badplaatsen Playa de Palma en El Arenal zodat je kilometers langs de boulevard kunt lopen.

Ontdek de omgeving van Ca'n Pastilla

Een vakantie naar Ca'n Pastilla is perfect wanneer je ook wat wilt ondernemen. Binnen no-time ben je met jouw huurauto in andere badplaatsen, overweldigende natuur of in de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca. Tevens is er een uitstekende busverbinding vanaf Ca'n Pastilla naar Palma de Mallorca.

Kortom: wil jij je volgende zonvakantie op een ontspannende én prachtige eiland beleven? Denk dan eens aan de Spaanse badplaats Ca'n Pastilla!