Vanaf 15 juli geldt voor de Spaanse eilanden, het vaste land van Portugal en Cyprus code oranje.
Wij zullen iedereen zo snel mogelijk persoonlijk informeren of het effect heeft op je reis. Dit doen we op basis van vertrekdatum en urgentie.
Wij verzoeken je ons bericht af te wachten en alleen telefonisch contact op te nemen indien je binnen 3 dagen vertrekt.

Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Palma De Mallorca ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Palma De Mallorca

Je bent zojuist geland in Palma de Mallorca! In deze stad ligt de internationale luchthaven van het prachtige Spaanse vakantie-eiland Mallorca. Tevens is deze stad meteen de hoofdstad van dit eiland. Deze elegante stad beschikt over een prachtige kathedraal, mooie boulevards met winkels bij de stranden en een reusachtige jachthaven. Je vindt hier tal van bezienswaardigheden. Of je nou houdt van het bezichtigen van oude gebouwen of slenteren door gezellige winkelstraten. Een bezoekje aan het bijzondere, ronde kasteel Castell de Bellver mag niet worden vergeten tijdens je tijd in deze stad. Op het plein kun je heerlijke tapas eten en genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Palma de Mallorca wordt jouw volgende vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Palma De Mallorca

Palma de Mallorca, stad vol Middeleeuwse gebouwen

Menig liefhebber van oude gebouwen kan in Palma de Mallorca zijn geluk niet op. Deze stad staat namelijk vol prachtige gebouwen met een Middeleeuws tintje. Rondom het bekende plein Plaza Mayor vind je de kathedraal La Seu en het Paleis van Almudaina. Iets verderop vind je het hoogtepunt van deze stad. Namelijk Castell de Bellver. Dit eeuwenoude, ronde kasteel heeft een prachtig uitzicht over zowel de stad als het Tramuntana gebergte. Absoluut een bezoekje waard!

Bezienswaardigheden in Palma de Mallorca

Naast alle Middeleeuwse gebouwen zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden in Palma. Denk hier bij bijvoorbeeld aan de winkelstraat Avinguda Jaume 3. Hier kun je urenlang rondlopen en de leukste boetiekjes ontdekken. Vers fruit en de leukste souvenirs haal je op de markt El Mercat de l’Olivar. Deze markt wordt iedere dag weer opgebouwd.

Uitgaan in Palma de Mallorca

Naast heerlijk vakantie vieren met een cocktail in je hand op een van de prachtige stranden van Mallorca kun je je ’s avonds en ’s nachts ook goed vermaken in een van de vele nachtclubs in Palma de Mallorca. Ook zijn er wat kleinere cocktailbars en gezellige bars. Kortom, je kunt je hier dag en nacht vermaken!