Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode zee ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Rode Zee? Last minute Rode Zee en all inclusive Rode Zee vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen aan de Rode Zee van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Rode Zee te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De kuststrook in het oosten van Egypte is gelegen aan de Rode Zee en is vooral populair vanwege de zeer warme temperaturen.

Lees meer

Populaire vakanties Rode zee

Rode Zee - Paradijs voor duikliefhebbers

De omgeving van de Rode Zee is internationaal bekend als vakantiebestemming. De Rode Zee is een binnenzee doordat de zee volledig omgeven is door land. De toeristische regio in het oosten van Egypte, heeft door de ligging aan deze zee dezelfde naam gekregen. Het Egyptische Rode Zee gebied trekt jaarlijks vele toeristen vanuit de hele wereld.

 

De Rode Zee is wereldwijd beroemd vanwege de koraalriffen die voor de kust van Egypte liggen. Deze riffen worden beschouwd als enkele van de mooiste ter wereld en trekken dan ook vele duikers aan, die het wonder der natuur graag zelf willen aanschouwen. Daarnaast kun je vanuit deze regio diverse woestijn safari’s maken om ook het binnenland van Egypte te zien.

 

Bekende badplaatsen aan de Rode Zee zijn Hurghada, Marsa Alam, Sharm-el-Sheikh, El Gouna, Dahab en Taba. Deze plaatsen zijn tevens goede bestemmingen om te duiken. Mocht je niet kunnen duiken dan bevinden zich hier genoeg duikscholen en je kunt natuurlijk altijd snorkelen. Hurghada en El Gouna zijn vanwege het bruisende uitgaansleven ook bij jongeren erg populair. De gehele Egyptische Rode Zee regio geniet van een warm en zonnig klimaat en ook voor een strand- en zonvakantie zit je hier dus uitstekend.