Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala Bona ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala Bona

Ben je op zoek naar een aangename en rustige vakantiebestemming, maar wil je wel alle nodige faciliteiten tot je beschikking hebben voor een geweldige tijd? Denk dan eens aan het fijne Cala Bona. Dit ontspannen stadje is aan de oostkust van het geliefde Mallorca gelegen, in het verlengde van het levendige Cala Millor. In tegenstelling tot deze plaats, hangt er in Cala Bona een onwijs relaxte sfeer. Proef tapas en sangria in de uitstekende restaurants in het havengebied, kom tot rust op de kindvriendelijke stranden, struin over de dagelijkse avondmarkt en verblijf in de beste hotels en resorts. Geniet van alles wat het fantastische Spanje te bieden heeft, tijdens een vakantie in Cala Bona. Wij wensen je alvast een heerlijke tijd!

Lees meer

Populaire vakanties Cala Bona

Vakantie Cala Bona: fijne bestemming op Mallorca

Van oudsher is Cala Bona een traditioneel vissersdorp, waar de haven nog steeds gebruikt wordt door lokale vissers. Maar dit plaatsje is langzaam aan het uitgroeien tot een gevestigde badplaats aan de kust van Mallorca. Het is een ontspannen vakantieoord, die populair is onder rustzoekers. Je kunt er wandelen over de prachtige promenade, proeven van de geweldige Spaanse keuken in de top restaurants en cafés en heerlijk relaxen op de stranden. Daarnaast is er in het hoogseizoen iedere avond een leuke markt tussen Cala Bona en Cala Millor waar je de gezelligheid op kunt zoeken. In de omgeving vind je mooie stranden en bruisende plaatsen als Cala d'Or, Sa Coma en Cala Ratjada. Deze kun je het best bereiken met de auto. Een auto huren is tijdens jouw vakantie in Cala Bona zeker een aanrader om het hele eiland te verkennen.

Geniet op de heerlijke stranden van Cala Bona

Wie houdt van rust en privacy, is op de stranden van Cala Bona aan het juiste adres. Waar je in de omliggende badplaatsen brede zandstranden vindt, zijn er in Cala Bona voornamelijk kleine rotsstrandjes. Deze standjes zijn perfect als je een snorkelaar bent of op ontdekkingstocht wil naar verborgen pareltjes. Wanneer je met kinderen op vakantie in Cala Bona bent, kun je terecht op het 300 meter lange hoofdstrand. Dit zandstrand is gelegen in een baai en wordt beschermd door grote golfbrekers. Hier kunnen de kleintjes lekker spelen terwijl jij op een ligbedje geniet van de Spaanse zon. Restaurantjes, cafés, toiletten en douches zorgen ervoor dat alle benodigde faciliteiten binnen handbereik zijn tijdens jouw stranddag in Cala Bona. 

Beste reistijd voor een vakantie naar Cala Bona

Voor een heerlijke zonvakantie ben je in Cala Bona aan het juiste adres. Van juni tot en met september geniet je meestal van temperaturen boven de 25 graden en zo goed als geen neerslag. Ideaal! In april, mei, oktober en november is het klimaat fijn voor een actieve vakantie in Cala Bona. De temperatuur is iets gematigder en er is zo nu en dan kans op een buitje. Van december tot en met februari is het winter in Cala Bona en daalt het kwik gemiddeld tot zo'n 14 graden. 

Wordt Cala Bona jouw volgende vakantiebestemming? Aan luxe hotels en resorts is geen gebrek. Ontdek het aanbod op onze website en kies jouw perfecte en bovenal voordelige vakantie naar Cala Bona.