Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala ratjada ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala ratjada

In het noordoosten van Mallorca ligt de heerlijke Spaanse badplaats Cala Ratjada, een perfecte plek voor strandliefhebbers! Je hebt hier keuze uit drie stranden die allemaal op loopstand liggen, namelijk Playa Son Moll, Cala Agulla en Cala Gat. Geniet hier van de zon, ga zwemmen of huur een bootje. Ook is het mogelijk om met de ferry naar het nabijgelegen Menorca te gaan! Dit eiland kan je op een heldere dag al zien liggen vanaf het strand! Verder is er ook genoeg te doen in Cala Ratjada. Bezoek bijvoorbeeld het natuurpark Parc Natural de la Península de Llevant, wandel over de kilometerslange boulevard of ga op zaterdagochtend naar de markt op het Plaça dels Pins! Klinkt toch als de perfecte vakantiebestemming?

Lees meer

Populaire vakanties Cala ratjada

Cala Ratjada - Al jaren favoriet

Verscholen in het noordoosten van het Spaanse eiland Mallorca ligt de schitterende vakantiebestemming Cala Ratjada. Ondanks de vele ontwikkelingen van de afgelopen jaren heeft deze vissershaven zijn authentieke sfeer behouden.

Door de ideale ligging tussen Mallorca en Menorca had dit dorpje vroeger een zeer belangrijke economische rol op het eiland. Vandaag de dag is dit nog steeds terug te vinden. Op een heldere dag kan je genieten van een prachtig uitzicht op de helderblauwe oceaan en in de verte is Menorca zichtbaar. Neem degene die je lief zijn mee voor een onvergetelijke vakantie op Cala Ratjada, spijt zal je zeker niet krijgen.

Vier vakantie in Cala Ratjada

Zowel in de winter als in de zomer arriveren vele gasten in het mooie Cala Ratjada om te genieten van de rust, het prachtige landschap en het aangename klimaat. Ontdek het sfeervolle centrum en nuttig typische Spaanse tapas met een heerlijk wijntje. Cala Ratjada staat immers bekend om zijn bruisende nachtleven. Of relax op de prachtige en schone stranden, maak een wandeling langs de schitterende ruwe kuststrook of trek je terug in de luxe voorzieningen van het hotel.

Verblijf in één van de moderne hotels, die aanwezig zijn in alle prijsklasse, en kom geheel tot rust tijdens jouw vakantie in het prachtige Cala Ratjada gelegen op het mooie eiland Mallorca.