Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala Ratjada ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala Ratjada

In het noordoosten van Mallorca ligt de prachtige Spaanse badplaats Cala Ratjada, een perfecte plek voor strandliefhebbers. Je hebt hier keuze uit drie zandstranden die allemaal op loopstand liggen, namelijk Playa Son Moll, Cala Agulla en Cala Gat. Geniet hier van de zon, ga zwemmen of huur een bootje. Ook is het mogelijk om met de ferry naar het nabijgelegen Menorca te gaan. Verder is er ook genoeg te doen in Cala Ratjada. Bezoek bijvoorbeeld het natuurpark Parc Natural de la Península de Llevant, wandel over de kilometerslange boulevard óf ga op zaterdagochtend naar de markt op het Plaça dels Pins. Jouw welverdiende zonvakantie vier je samen met familie en vrienden in Cala Ratjada!

Lees meer

Populaire vakanties Cala Ratjada

Spaanse sferen in Cala Ratjada

De badplaats Cala Ratjada behoort tot een van de grotere vissersplaatsen van de Spaanse eiland Mallorca. Door de gemoedelijke omgeving op de boulevard en de talloze winkeltjes, terrasjes en restaurants beleef je hier de warme Spaanse sferen. Voor een nog gezelliger sfeer zal 's avonds het centrum verlicht worden waar je tijdens het dineren uitkijkt op de zonsondergang óf een heerlijke cocktail drinkt op de boulevard.

Vier vakantie in Cala Ratjada

Zowel in de winter als in de zomer arriveren vele gasten in het mooie Cala Ratjada om te genieten van de rust, het prachtige landschap en het aangename klimaat. Ontdek de Spaanse keuken en nuttig bijvoorbeeld typische Spaanse tapas met een heerlijk wijntje. Cala Ratjada staat immers bekend om zijn bruisende nachtleven. Of relax op de prachtige en schone stranden, maak een wandeling langs de schitterende ruwe kuststrook óf trek je terug in de luxe voorzieningen van het hotel.

Ligging van Cala Ratjada op het Spaanse eiland Mallorca

Door de ideale ligging tussen Mallorca en Menorca had dit dorpje vroeger een zeer belangrijke economische rol op het eiland. Vandaag de dag is dit nog steeds terug te vinden. Op een heldere dag kan je genieten van een prachtig uitzicht op de helderblauwe oceaan en in de verte is Menorca zichtbaar. Neem degene die je lief zijn mee voor een onvergetelijke vakantie op Cala Ratjada, spijt zal je zeker niet krijgen.

Verblijf in één van de moderne hotels, die aanwezig zijn in alle prijsklasse, en kom geheel tot rust tijdens jouw vakantie in het prachtige Cala Ratjada gelegen op het mooie eiland Mallorca.