Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Cala ratjada ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala ratjada

Op zoek naar een goedkope vakantie Cala Ratjada? Last minute Cala Ratjada en all inclusive Cala Ratjada vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cala Ratjada van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cala Ratjada te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Cala ratjada

Cala Ratjada - Al jaren favoriet

Verscholen in het noordoosten van het Spaanse eiland Mallorca ligt de schitterende vakantiebestemming Cala Ratjada. Ondanks de vele ontwikkelingen van de afgelopen jaren heeft dit vissershaven zijn authentieke sfeer behouden.

Door de ideale ligging tussen Mallorca en Menorca had dit dorpje vroeger een zeer belangrijke economische rol op het eiland. Vandaag de dag is dit nog steeds terug te vinden. Op een heldere dag kan je genieten van een prachtig uitzicht op de helderblauwe oceaan en in de verte is Menorca zichtbaar. Neem degene die je lief zijn mee voor een onvergetelijke vakantie op Cala Ratjada, spijt zal je zeker niet krijgen.

Vier vakantie in Cala Ratjada

Zowel in de winter als in de zomer arriveren vele gasten in het mooie Cala Ratjada om te genieten van de rust, het prachtige landschap en het aangename klimaat. Ontdek het sfeervolle centrum en nuttig typische Spaanse tapas met een heerlijk wijntje. Cala Ratjada staat immers bekend om zijn bruisende nachtleven. Of relax op de prachtige en schone stranden, maak een wandeling langs de schitterende ruwe kuststrook of trek je terug in de luxe voorzieningen van het hotel.

Verblijf in één van de moderne hotels, die aanwezig zijn in alle prijsklasse, en kom geheel tot rust tijdens jouw vakantie in het prachtige Cala Ratjada gelegen op het mooie eiland Mallorca.