Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Playa De Muro ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa De Muro

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa de Muro? Last minute Playa de Muro en all inclusive Playa de Muro vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa de Muro van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa de Muro te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Playa de Muro is een populair vakantieresort in Spanje en is gelegen aan de noordkust van het eiland Mallorca.

Lees meer

Populaire vakanties Playa De Muro

Playa de Muro - Mallorca op zijn best!

Vakantie naar Playa de Muro? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. De stranden in deze omgeving behoren namelijk te de mooiste van Mallorca. Denk aan witte zandstranden, kraakhelder zeewater en een heerlijk zeebriesje door de palmbomen. In Playa de Muro komt Mallorca het mooist tot zijn recht. 

Bezienswaardigheden Playa de Muro 

Playa de Muro is een echt toeristische badplaats. Je vindt er een tal aan souvenirswinkels, restaurants en bars. Huur je een auto, dan ligt het grote natuurpark Cap de Formentor niet ver weg. Dit natuurgebied kenmerkt zich door de hoge kliffen en prachtige uitzichtpunten. 

Playa de Muro strand

Het strand van Playa de Muro is kilometers lang dus er is altijd een fijn plekje te vinden. Je kunt zelfs helemaal doorlopen naar de naast gelegen badplaats Alcudia. Laat je onderweg verrassen door de veelzijdigheid van Mallorca en geniet van het turquoise zeewater. Aan het strand zijn verschillende luxe resorts te vinden. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een zon, zee en strand vakantie.