Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Playa De Muro ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa De Muro

Deze bestemming is perfect als je op zoek bent naar een strandvakantie op Mallorca. De naam zelf zegt het namelijk al: het strand van Muro! Je kunt hier heerlijk vertoeven op het parelwitte zandstrand met uitzicht op de kraakheldere blauwe zee. Playa de Muro is gelegen in de baai van Alcúdia en vanwege het langzaam aflopende strand ideaal voor gezinnen met kinderen. De lange pier die over het turquoise water loopt geeft je echt een tropisch vakantiegevoel. Naast het strand vind je enkele barretjes, terrassen en restaurants voor een verfrissend drankje, lekkere lunch of fijn avondmaal. Kortom, Playa de Muro is een prachtige bestemming om helemaal tot rust te komen tijdens jouw vakantie in Spanje!

Lees meer

Populaire vakanties Playa De Muro

Playa de Muro - Mallorca op zijn best!

Vakantie naar Playa de Muro? Dan heb je een uitstekende keuze gemaakt. De stranden in deze omgeving behoren namelijk tot de mooiste van Mallorca. Denk aan witte zandstranden, kraakhelder zeewater en een heerlijk zeebriesje door de palmbomen. In Playa de Muro komt Mallorca het mooist tot zijn recht. 

Bezienswaardigheden Playa de Muro 

Playa de Muro is een toeristische badplaats. Je vindt er een tal aan souvenirswinkels, restaurants en bars. Huur je een auto, dan ligt het grote natuurpark Cap de Formentor niet ver weg. Dit natuurgebied kenmerkt zich door de hoge kliffen en prachtige uitzichtpunten. Daarnaast bevindt het Albufera Natuurpark met vele verschillende soorten vogels, reptielen, duinen en moerassen zich op een korte afstand. Ook hier kun je prachtige wandelingen maken tijdens jouw vakantie in Playa de Muro. Bovendien is een uitstapje naar de stad Palma ook aan te raden! Ontdek de trendy winkels tijdens een dagje shoppen.

Playa de Muro strand

Het strand van Playa de Muro is kilometers lang dus er is altijd een fijn plekje te vinden. Je kunt zelfs helemaal doorlopen naar de naast gelegen badplaats Alcúdia. Laat je onderweg verrassen door de veelzijdigheid van Mallorca en geniet van het turquoise zeewater. De rustgevende omgeving met het heldere water en fijne strand zorgen ervoor dat je heerlijk kunt relaxen. Aan het strand zijn verschillende luxe resorts te vinden. Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een zon, zee en strand vakantie. 

Weer in Playa de Muro

Met een mediterraan klimaat is het in Playa de Muro heerlijk vertoeven tijdens jouw vakantie op Mallorca. De temperatuur loopt in de zomermaanden op tot zo'n heerlijke 28 graden wat zorgt voor het ultieme vakantiegevoel! De beste reistijd is van mei tot en met oktober, in deze maanden is de temperatuur het meest aangenaam en valt er weinig tot geen neerslag!