Over Prijsvrij.nl

Wij halen alles uit de kast om onze klant de beste reis voor de beste prijs aan te bieden! Onze klanten waarderen onze website én ons serviceniveau via Trustpilot met een 8,2 gemiddeld. Verder rekenen wij géén boekingskosten en bieden wij een Best Deal Garantie op onze reizen. Wij zijn bijzonder trots dat we mede door deze service 200.000 fans op Facebook & meer dan 10.000 op Instagram hebben!

Al 10 jaar helpt Prijsvrij Vakanties je verder aan de beste deal voor je vakantie. Je betaalt géén boekingskosten en je hebt de keuze uit een groot assortiment reizen. Van zonvakanties tot stedentrips en verre reizen, er is voor ieder wat wils! Ons assortiment is uitgebreid maar zorgvuldig geselecteerd en wij staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte vakantie.

Op onze website vergelijken we diverse Nederlandse aangesloten ANVR/SGR reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties zodat je altijd de beste prijs voor je reis hebt. Zie jij dezelfde reis via een ander reisbureau voordeliger? Oók dan ben je bij Prijsvrij Vakanties aan het juiste adres, want met onze Best Deal Garantie betalen wij je het verschil terug!

Een snelgroeiend, internationaal bedrijf met sterk netwerk

In 2010 is Prijsvrij Vakanties opgericht in 's-Hertogenbosch. We vormen een jong, dynamisch, creatief en energiek team dat zich continu bezighoudt met innovatie; we spelen in op de laatste trends en ontwikkelingen van zowel de online omgeving als de reisbranche. Na een snelle groei heeft het Duitse reisconcern DER Touristik (onderdeel van REWE) sinds 2014 een belang van 50% in Prijsvrij Vakanties, de andere 50% is nog steeds in handen van CEO en Founder Marc van Deursen. DER Touristik is wereldwijd een toonaangevende organisatie binnen de reis- en toerisme industrie met bekende merken zoals ITS, Jahn Reisen en Kuoni. De goede samenwerking met deze partner heeft de afgelopen jaren voor een sterke groei van Prijsvrij Vakanties gezorgd en staat garant voor een mooie toekomst.

Dankzij de sterke band met moederbedrijf DER Touristik beschikken we over nóg meer voordelige vakanties en mogelijkheden om ook via Duitse grensluchthavens zoals Düsseldorf, Keulen en Weeze naar je vakantiebestemming te vertrekken. Daarnaast bieden we hierdoor ook nog eens de beste deals aan naar hotelketens behorend tot DER, zoals SENTIDO, Calimera, LTI en meer.

Verder heeft Prijsvrij Vakanties in 2015 een eigen label opgericht onder de naam Sunmix. Dit exclusieve label combineert vluchten, hotels en eventuele transfers om zo de meest voordelige vakanties voor onze klanten simpel & snel samen te stellen.

Ten slotte is Prijsvrij Vakanties niet alleen actief op Nederlandse bodem, want ook buiten Nederland is de online reisorganisatie niet onopgemerkt gebleven. Vanwege onze lage prijzen en gebruiksvriendelijke website werd Prijsvrij steeds populairder in België. Om de Vlaamse klanten beter van dienst te kunnen zijn lanceerden we daarom begin 2017 een nieuwe website: Prijsvrij.be. Via die weg zijn we dus ook actief op de Belgische markt!

Prijsvrij_in_Europa

Garantie en veiligheid

Wij begrijpen dat het boeken van een vakantie in deze tijd voor onzekerheid kan zorgen. Daarom hebben wij een uitgebreid pakket met vertrouwde voorwaarden en garanties, zodat je gewoon onbezorgd een vakantie kunt boeken. Als je jouw vakantie boekt bij Prijsvrij Vakanties geniet je dankzij deze garanties zorgeloos en vertrouwd van jouw reis. Wij zorgen dat je goed op je bestemming aankomt, heerlijk onbezorgd kunt genieten en weer veilig thuiskomt!

Wij bieden de volgende garanties bij het boeken van jouw vakantie bij Prijsvrij Vakanties:

  • Geld-terug-garantie in geval van annulering
  • Best beoordeeld reisbureau op Trustpilot
  • Terughaalgarantie
  • Best deal garantie
  • Géén boekingskosten

Bekijk hier de voorwaarden.

Naast bovenstaande garanties is Prijsvrij Vakanties aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR, lidnummer 4658). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Ten slotte is Prijsvrij Vakanties ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR, lidnummer 3503). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

Ga veilig op reis met Prijsvrij door de ANVR en het SGR! 

Prestaties en initiatieven waar wij trots op zijn

We love our customers! We doen er alles aan om onze klanten de beste reis voor de beste prijs aan te bieden. En dat zij ook van ons houden is terug te zien op verschillende kanalen. Onze klanten waarderen onze website én het serviceniveau van onze medewerkers via Trustpilot namelijk met een 8,2 gemiddeld. Daarnaast zijn we enorm trots dat we mede door deze service bijna 200.000 Facebook fans & meer dan 10.000 Instagram volgers hebben!

Sinds 2014 staan we jaarlijks in de top van de Twinkle top 100, dé lijst met de top 100 e-commerce bedrijven van Nederland en worden we bijna jaarlijks genomineerd voor Website van het Jaar, zo dus ook in 2019 en 2020. Bovendien zijn we in 2017 genomineerd voor de Zoover Awards.

Prijsvrij Vakanties heeft zich door de jaren heen voor meerdere initiatieven ingezet. Zo hebben we ons ingezet voor de strijd tegen kanker met de ‘One Big Family Swim’ en zijn we mede-initiatiefnemer van stichting ‘Dank voor de Goede Zorg’, een project voor de zorgmedewerkers tijdens de coronacrisis.

Allemaal prestaties waar we bijzonder trots op zijn!

Neem contact op

Heb je advies nodig over het boeken van jouw vakantie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@prijsvrij.nl of telefonisch via 085 2085 551 (lokaal tarief). 

Ook op onze social media kanalen staan we iedere dag voor je klaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Volg ons daarom via FacebookTwitter, Instagram, YouTubePinterest en TikTok.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09:00 – 21:00
Zaterdag en zondag:    10:00 – 17:00
Tijdens feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.

Prijsvrij.nl B.V.

Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch

Let op: Prijsvrij Vakanties heeft géén bezoekadres. Bovenstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is niet mogelijk langs te komen en/of contant te betalen.

KvK nummer: 52562824
Rabobank: NL84 RABO 0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl