Over Prijsvrij.nl

We halen alles uit de kast om onze klant de beste reis voor de beste prijs aan te bieden. Onze klanten waarderen onze website én het serviceniveau van onze medewerkers via Trustpilot met een 8,6 gemiddeld. Verder rekenen wij géén boekingskosten. Wij zijn bijzonder trots dat we mede door deze service bijna 190.000 fans hebben op Facebook!

Sinds 2010 helpt Prijsvrij.nl je verder aan de beste deal voor je vakantie. Je betaalt géén boekingskosten en je hebt de keuze uit een groot assortiment vakanties! Op onze website vergelijken we diverse Nederlandse aangesloten ANVR/SGR reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties zodat je altijd de beste prijs voor je reis hebt. Zie jij de reis via een ander reisbureau voordeliger? Oók dan ben je bij Prijsvrij.nl aan het juiste adres vanwege onze Best Deal Garantie; wij betalen je het verschil terug!

Prijsvrij.nl is zowel in 2014, 2016 als 2017 genomineerd voor Website van het Jaar en staan sinds 2014 jaarlijks in de top van de Twinkle top 100 (plaats 21 in de huidige editie). 

Een sterk netwerk

Jong, dynamisch, creatief en energiek, zo zou je ons kunnen omschrijven! We zijn als een hecht team continu bezig met innovatie; spelen in op trends en ontwikkelingen van zowel internet als de reisbranche. We werken sinds juli 2014 samen met DER Touristik; één van de meest toonaangevende toeristische bedrijven in de wereld met merken zoals Kuoni, ITS en Shoestring.

Hierdoor heb je bij Prijsvrij.nl de beschikking tot nóg meer voordelige vakanties en mogelijkheden om ook via Duitse grensluchthavens zoals Düsseldorf, Keulen en Weeze naar je vakantiebestemming te vertrekken.

DER_in_Europa

Garantie en veiligheid

Prijsvrij.nl is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR, lidnummer 4658). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Daarnaast is Prijsvrij.nl ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR, lidnummer 3503). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 


Neem contact op

Heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@prijsvrij.nl of telefonisch via 085 2085 551 (lokaal tarief). 

Ook op social media staan we iedere dag voor je klaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Volg ons daarom via FacebookTwitter, Instagram of Pinterest.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:   09:00 – 21:00
Zaterdag en zondag:    10:00 – 17:00
Tijdens feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.

Prijsvrij.nl B.V.

Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch

(Let op! Prijsvrij.nl heeft géén bezoekadres. Bovenstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is niet mogelijk langs te komen en/of contant te betalen).


KvK nummer: 52562824
Rabobank: NL84 RABO 0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl