Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In het meest zuidelijke land van Europa is het toerisme wat kleinschaliger dan in buurland Spanje. De meeste hotels in Portugal zijn gesitueerd in de Algarve. De lange zeekust met heerlijke stranden, de prachtige natuur en het heerlijke klimaat maken Portugal als vakantieland erg geliefd. Portugal is perfect voor strand- en natuurliefhebbers. Er zijn vele mooie en onontdekte baaien te bewonderen. Ook bloemeneiland Madeira wordt steeds populairder vanwege haar mooie natuur en fiets- en wandelmogelijkheden. Grote steden als Lissabon in de regio Costa De Lisboa en Porto aan de Costa Verde zijn ideaal als citytrip, wat Portugal erg geliefd maakt voor een heerlijke zonvakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Portugal

Portugal – Land van contrasten

Miljoenen vakantiegangers laten zich ieder jaar weer overrompelen door de sprankelende blauwe oceaan en het heerlijke klimaat. Laat je overdonderen door de prachtige natuur van dit meest westelijke land van het Iberisch Schiereiland waar toerisme nog kleinschaliger is dan buurland Spanje. Uitgestrekte vlaktes met eeuwenoude kurkeiken, indrukwekkende bergen en een lange kustlijn. Portugal is dan ook de ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie en voor het ontdekken van onaangetaste gebieden.

 

Ervaar de cultuur en de historie van het échte Portugal. In het binnenland en in de oude stadswijken van Lissabon lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Bezoek in deze fascinerende stad de monumenten die de lange geschiedenis van het land vertellen. Proef de smaakvolle port die afkomstig is uit het mooie Porto en wandel door het mooie centrum van deze stad die genoteerd staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Absoluut een bezoek waard is de oude stad Faro wat omringd wordt door een middeleeuwse muur en een diversiteit aan musea kenmerkt. De Algarve, in het zuiden van Portugal aan de Atlantische Oceaan, is een zeer complete vakantiebestemming met een fantastisch klimaat, kilometerslange zandstranden en bruisende badplaatsen. Verblijf in een historisch hotel of op een landelijke camping tussen de olijfbomen en wijngaarden.

 

Beleef Portugal optimaal tijdens jouw vakantie wanneer je voet zet in Tram 28. Maak een unieke rit waar veel hoogtepunten passeren. Leer de tradities van de vriendelijke inwoners kennen en luister naar 'De Fado' wat een klaaglied is dat al voor de 19e eeuw werd gezongen. Kom de Portugese cultuur tegemoet in de wijken Alfama en Bairro Alto in Lissabon.

 

Speel het hele jaar door golf op een van de vele golfbanen die deze regio telt, vaak niet ver van de kust. Geniet van het onvoorstelbaar mooie landschap op de Azoren en bloemeneiland Madeira. Een paradijs voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van andere actieve sporten. Vergeet alle hedendaagse hectiek terwijl je wegdroomt op de schitterende stranden, in culturele steden of tijdens het maken van prachtige wandelingen in Portugal.