Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Gran Canaria ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Gran Canaria

Heb je behoefte aan een ontspannen vakantie onder de Spaanse zon? Kom tot rust op één van de vele goudgele stranden in Gran Canaria, een eiland van de Canarische Eilanden. Wandelen in de uitgestrekte duinen, racen door het berglandschap en klimmen naar de grootste rots. Bezoek het dropje Teror met pittoreske huisjes of het met bloemen versierde havenstadje Puerto de Mogán. Playa del Ingles is een bruisende stad met uitgaansgelegenheden. Maspalomas is een wat luxere stad en natuurlijk Las Palmas, de hoofdstad van het eiland met leuke winkels. Wist je ook dat Gran Canaria een subtropisch klimaat heeft? De zon schijnt er maar liefst 320 dagen per jaar, waardoor het een populaire bestemming is!

Lees meer

Populaire vakanties Gran Canaria

Gran Canaria - Paradijs voor zonaanbidders

Het subtropische klimaat zorgt ervoor dat het eiland het hele jaar door een aangename temperatuur heeft, wat het een ideale bestemming maakt voor strand- en relaxvakanties, maar natuurlijk ook voor actieve vakanties. De toeristische infrastructuur biedt daarnaast veel vertier waarmee het eiland voor zowel cultuurliefhebbers, natuurliefhebbers, zonaanbidders als feestgangers de perfecte vakantiebestemming is.

Bezienswaardigheden Gran Canaria

Er zijn verschillende bezienswaardigheden op het eiland die niet overgeslagen mogen worden, waaronder een grote verscheidenheid aan landschappen, zoals vlaktes met woestijnzand, woeste bergen, rotsplateaus, hoge grillige zwarte kliffen, groene akkers, vulkanen, zandstranden, beboste valleien en lavavelden. Verder zijn ook cultuurliefhebbers op het goede adres, aangezien het koloniale verleden die zijn sporen heeft achtergelaten op het eiland. Carnaval is een belangrijk feest voor de eilandbewoners, wat een erg leuke ervaring is tijdens je vakantie, met Las Palmas als het Rio van Gran Canaria.

Badplaatsen op Gran Canaria

Drukke badplaatsen zijn Playa dél Ingles en Maspalomas. Het grootste winkelaanbod vindt u in de hoofdstad Las Palmas en Playa del Inglés. Je vindt hier voornamelijk souvenirwinkels, boetieks, parfumerieën, juweliers. Ook vind je hier de meeste uitgaansgelegenheden zoals, discotheken, bars, restaurants, cafés, amusementshallen, casino's en bioscopen. Qua activiteiten is er zeker voldoende te doen op Gran Canaria, je kan er zoal duiken, golfen, mountainbiken, zeilen, windsurfen of waterskiën. Ga ook de prachtige natuur van het rustige binnenland ontdekken.

Daarnaast heeft Las Palmas van alles te bieden, leuke barretjes, gezellige restaurantjes en hippe discotheken, afgewisseld met een haven met koloniaal verleden en verschillende musea.