Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Calas De Mallorca ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Calas De Mallorca

Gelegen tussen romantische blauwe baaien en een prachtige rots landschap vind je Calas de Mallorca. In deze badplaats op Mallorca staat rust en ontspanning centraal. Het is een wat kleine plaats vergeleken met de populaire toeristische trekpleisters, maar dat is juist wat een vakantie naar Calas de Mallorca siert. Omgeven door groene natuur en een rustige sfeer kom je hier helemaal tot rust. Pak de zonnestralen op een van de stranden, haal je snorkel tevoorschijn en wandel in de avond naar het centrum. Hier kun je uitstekend souvenirs shoppen in de winkels en genieten van heerlijke Spaanse gerechten en cocktails in de restaurants. Je kunt natuurlijk niet naar huis voordat je de tapas hebt geproefd!

Lees meer

Populaire vakanties Calas De Mallorca

Bezienswaardigheden: wat te doen in Calas de Mallorca?

Calas de Mallorca beschikt over twee baaien met wit zand en een blauwe, heldere zee. De langzaam aflopende stranden zijn erg geschikt voor kinderen die hier veilig kunnen spelen. Het grootste strand is Cala Domingos Grande. Hier zijn voorzieningen zoals een speeltuin en watersporten. Je kunt hier de hele dag relaxen op een ligbedje en zwemmen in het heldere, blauwe water. Het lijkt wel een blue lagoon!

Het andere strand in Calas de Mallorca is Cala Antena. Dit is een klein strand, maar oh wat prachtig! De smalle baai omgeven door een groen landschap en karakteristieke witte huisjes leent zich er uitstekend  voor om te snorkelen.

Vanuit Calas de Mallorca kun je gemakkelijk het hele eiland ontdekken. We raden je aan om een auto te huren en om de mooiste plekken te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca. Niet alleen kun je hier uitstekend uitgaan, maar je vind er verschillende historische bezienswaardigheden zoals kathedraal La Seu en een gezellige boulevard met leuke kraampjes. Ook winkelen kun je hier als de beste. Vanuit deze stad zijn ook veel excursies te doen zoals boottochten, wandeltochten voor de natuurliefhebbers en safari’s.

Goedkope vakantie Calas de Mallorca

In Calas de Mallorca vind je vooral veel mooie en wat luxere hotels. Zo vind je zeker een hotel of appartement waar je niks tekort zal komen. Met prachtige grote zwembaden en een ligging bij het strand en het centrum is het prima vertoeven in Calas de Mallorca. Daarnaast beschikken deze accommodaties over kindvriendelijke faciliteiten zoals leuke sport- en spelactiviteiten en een miniclub. Dat is genieten met het hele gezin! 

Weer en klimaat Calas de Mallorca

Calas de Mallorca beschikt over een mediterraan klimaat. Mallorca kenmerkt zich door warme zomers en zachte winters. Het is daarom niet alleen in de zomer geschikt voor een zonvakantie, ook in het voorjaar en najaar is het nog steeds heerlijk vertoeven op het eiland. In de winter zijn de temperaturen niet geschikt voor een zonvakantie. De gemiddelde temperaturen liggen in de zomer rond de 30 °C. Heerlijk!