No text for code: head_meta_tags

No text for code: page_search_yousearchfor

2 no text for code: txt_person_multNo text for code: travelparty_allin1room
  • No text for code: travelparty_birthdate_rowtitle
  • No text for code: travelparty_birthdate_rowtitle
No text for code: txt_change
    • Spanje ×
    • Valencia ×
    • Valencia ×
No text for code: control_vraagoverdezereis_title
No text for code: control_vraagoverdezereis_description
No text for code: control_vraagoverdezereis_phonenumber
No text for code: control_vraagoverdezereis_faq
No text for code: control_vraagoverdezereis_mail

Stedentrip Valencia

Op zoek naar een goedkope stedentrip Valencia? Last minute Valencia en all inclusive Valencia vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Valencia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Valencia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en is de hoofdstad van de provincie en de regio Valencia.

No text for code: js_toggletext_readmore

No text for code: page_search_title_populair_results

Valencia - twee vakanties in één

Het ligt aan de monding van de Turia aan de Middellandse Zee, aan de Costa del Azahar. Valencia is een moderne, culturele stad waar je heerlijk kan ontspannen. Je hebt er veel bezienswaardigheden, zoals de San Nicolás kerk, de Kathedraal, het Plaza del Mercado, Plaza del Carmen en het centrale Plaza del Ayuntamiento. In deze stad vind je bovendien tal van musea, een dierentuin, uitstekende mogelijkheden tot shoppen en een befaamd nachtleven. Naast deze vele bezienswaardigheden en historische rijkdom is Valencia ook een echte strandbestemming.

De stranden van Valencia

Valencia heeft 3 stranden, Malvarrosa, Las Arenas en Paracona. Het strand van Las Arenas zal, in vergelijking met de andere standen, drukker zijn. Dit komt omdat dit strand het dichtst bij het centrum van Valencia ligt en een super leuke boulevard heeft. Deze begint vanaf de haven en heeft vele gezellige bars en restaurantjes. Ideaal voor ontbijt, lunch of diner!

Kunst en Cultuur

Tijdens je stedentrip in Valencia kan een bezoek aan Ciudad de las artes y las Ciencias (oftewel de Stad van de Kunst en Wetenschap) niet ontbreken. Dit toonaangevende en futuristische bouwwerk heb je vast wel eens gezien op foto's. Wandel door de mooie tijden, bezoek het operagebouw of voer zelf experimenten uit in het Wetenschapsmuseum. Ook wanneer je niet geïnteresseerd bent in kunst en cultuur is dit nog steeds een aanrader!

 

No text for code: result_body_end_scripts