Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • Alcudia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

In het noorden van Mallorca vind je de badplaats Alcudia. Ontdek deze leuke plaats met eigen ogen en beleef een unieke vakantie in het warme Spanje. Alcúdia is een van de hotspots van dit heerlijke eiland. Er is een heerlijk 10-kilometer lang strand aanwezig waar je de warme zomerdagen kunt doorbrengen. Ook het oude centrum is absoluut een bezoekje waard. Hier vind je gezellige winkelstraatjes, een markt op dinsdag en zondag en de lekkerste restaurantjes met Spaanse tapas. Alcudia is ook populair onder families. Er zijn veel verschillende attracties, waaronder grote waterparken. Daarnaast is het strand erg kindvriendelijk. Het water is ondiep en het zand is zacht. Een ideale vakantie met kinderen dus!

Lees meer

Populaire vakanties Alcudia

Alcudia - Uitermate geschikt voor kinderen

Alcudia is met trots één van de grootste vakantieresorts van Mallorca. Vele toeristen vertrekken elk jaar weer naar deze vakantiebestemming om een onvergetelijke vakantie op Mallorca te beleven. De prachtige geleidelijk aflopende zandige stranden zijn de populairste attractie, door de aanwezigheid van parasols en ligstoelen kun je in alle rust genieten van de Spaanse zonnestralen. Beleef een onvergetelijke vakantie samen met je partner, je vrienden of jouw gezin in het prachtige Alcudia.

Ontdek het oude centrum van Alcudia

Naast de stranden heeft Alcudia een prachtig oud centrum waar vele schatten zich schuil houden. Wandel door de prachtige straten en ontdek de muur van de oude Romaanse stad, breng een bezoek aan de kerk St. Jaume of bezichtig het smalle oude Romaanse theater. Tussen de stadsmuren zijn vele gezellige winkels, restaurants en terrassen gelegen waar heerlijke tapas, cocktail of internationale gerechten geserveerd worden. Tevens is het een aanrader om de zondag en dinsdag markt te bezoeken waar je de vriendelijke inwoners van Alcudia kan leren kennen.

 

Een verblijf in Alcudia is ook de perfecte uitgangspunt om het prachtige eiland van Mallorca te ontdekken. Huur een auto en geniet van het mooie landschap, de prachtige kleine dorpen en als hoogtepunt het levendige Palma. Waar wacht je nog op?