JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Splash Kids » Kindvriendelijke watervakantie » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 Splash Kids hotels

De leukste hotels en resorts met waterfaciliteiten voor de allerkleinsten!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Splash Kids

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijke vakantie samen met je baby, peuter of kleuter? En wil je graag dat je kindje zich goed vermaakt in het zwembad? Dan ben je bij Prijsvrij Vakanties op de juiste plek. Bekijk ons speciaal ontwikkelde thema Splash Kids met allerlei hotels en resorts met leuke waterspeeltuinen en waterspeeltoestellen.

Bij Prijsvrij Vakanties begrijpen wij dat het vermaak en de veiligheid van de allerkleinsten een belangrijk aspect is van jullie vakantie. Daarom hebben wij speciaal het label Splash Kids ontwikkeld. Niet alleen voor de allerkleinsten maar natuurlijk ook voor jullie als ouders zodat jullie fijn kunnen genieten van een heerlijke vakantie boordevol waterpret. Selecteer hieronder je favoriete vakantiebestemming en bekijk al onze Splash Kids accommodaties voor urenlang plezier in het zwembad!

Populaire Splash kids vakanties
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Splash Kids hotels: voor wie? 

Splash Kids hotels en resorts zijn gericht op de allerkleinsten en beschikken over de allerleukste waterspeeltoestellen in het kinderbad of een gave waterspeeltuin. Denk hierbij aan glijbaantjes, een cool piratenschip of water sproeiende dieren. In het kinderbad kunnen de kleintjes lekker hun gang gaan en is het water niet te diep. Zo kan jij vanaf je ligbedje een oogje in het zeil houden terwijl je geniet van de warme zonnestralen. 

Waterspeeltuin of waterspeeltoestel?

Al onze Splash Kids hotels en resorts beschikken over een waterspeeltoestel in het kinderbad of een aparte waterspeeltuin (of soms zelfs allebei). Maar wat is nu het verschil? Het grote verschil zit hem in de diepte van het bad. Een waterspeeltoestel staat in het kinderbad en wordt dus echt omgeven met water. Een waterspeeltuin is daarentegen niet omgeven met water. Dit is eigenlijk een normale speeltuin, maar dan met allerlei watertoestellen. Denk hierbij aan een waterglijbaan, een grote emmer die omver kiept als hij vol is en verschillende sproeiende elementen. Een speciale bodem absorbeert het water, dus je kindje kan in een waterspeeltuin gewoon over de grond lopen. Op deze manier kun je veilig met je kinderen spelen en genieten van een kindvriendelijke vakantie.

Goedkope Splash Kids hotels en resorts

Bij Prijsvrij Vakanties boek je de allerleukste Splash Kids hotels en resorts voor de laagste prijs. Met onze Best Deal Garantie weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw vakantie en kan je optimaal genieten met je gezin. Uit ons ruime aanbod hebben wij een selectie voor je gemaakt met alle hotels en resorts, maar ook campings en appartementen die beschikken over leuke waterfaciliteiten voor de allerkleinsten. Ontdek ze allemaal op en vind een kindvriendelijke vakantie die bij jou past!