Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Verenigde Arabische Emiraten

Op zoek naar een goedkope vakantie Verenigde Arabische Emiraten? Last minute Verenigde Arabische Emiraten en all inclusive Verenigde Arabische Emiraten vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Verenigde Arabische Emiraten van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Verenigde Arabische Emiraten te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De Verenigde Arabische Emiraten zijn gelegen in het Midden Oosten. Het bijzondere land bestaat uit 7 emiraten waarvan Dubai en Abu Dhabi het meest bekend zijn. De vakantiebestemming is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is niet zonder reden!

Lees meer

Populaire vakanties Verenigde Arabische Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten – Een oase in de woestijn

Wordt tijdens je vakantie omgetoverd in een sjeik en beleef een unieke vakantie in het olierijke Verenigde Arabische Emiraten. Droom weg in de immens grote woestijn en de bijbehorende oases. Maak een bijzondere tocht door de woestijn op één van de vele kamelen en bezoek de vele traditionele markten.

 

Ervaar luxe wat gecombineerd wordt met traditionele waarden in de hoofdstad Abu Dhabi. Bezoek enkele oude souks, proef de voortreffelijke Arabische koffie of ontdek de vriendelijkheid van de inwoners. Een trekpleister van de Verenigde Arabische Emiraten is zonder twijfel de emiraat Dubai. Het 'Singapore van de Golf' combineert de recordbrekende toeristische voorzieningen met de charme en avontuur van Arabië. Bewonder het hoogste gebouw van de wereld genaamd Burj Dubai of ga een dagje skiën te midden in de woestijn. In Dubai is alles mogelijk, werkelijk niets is te gek voor woorden.

 

Ook de overige emiraten zijn zeker de moeite waard om te bezoeken en zijn tevens minder toeristisch. Beleef het unieke karakter van Sjarjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al- Khaimah en Fujairah. Zo heeft de derde grote emiraat Sharjah onder andere de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten en is Ras al- Khaimah een prachtig natuurgebied omgeven door zee, woestijn en bergen.

 

De Verenigde Arabische Emiraten is een unieke bestemming waar alles mogelijk is en garant staat voor een verbazingwekkende vakantie.