Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Costa De Lisboa ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa De Lisboa

Heb jij wel eens een aan een vakantie naar de Costa de Lisboa gedacht? Wellicht zegt deze naam je niet heel veel. Toch is dit een zeer geliefde regio in Portugal. De Costa de Lisboa gelegen aan de westkust van Portugal met de hoofdstad Lissabon als ware trekpleister. Naast deze hoofdstad zijn de steden Sintra, Estoril en Cascais ook populaire vakantiebestemmingen. Met tal van bezienswaardigheden is deze regio voor jong en oud een goede optie. Ben jij klaar voor een zonvakantie vol prachtig weer, de mooiste stranden, gezellige boulevards en uiteraard heerlijk eten? Dan mag een zonvakantie naar een van de prachtige steden van de Costa de Lisboa niet op jouw bucketlist ontbreken! 

Lees meer

Populaire vakanties Costa De Lisboa

Costa de Lisboa - geschikt voor alle vakantiegangers

De Costa de Lisboa is misschien niet de meeste bekende kust van Portugal, dat moet namelijk de Algarve zijn, maar is wel het meest veelzijdig van allemaal. Want ben je een zonliefhebber? Dan zijn er voldoende stranden en badplaatsen om uit te kiezen. Liever de drukte opzoeken? Dan kan een bezoek aan de hoofdstad Lissabon niet ontbreken. De Costa de Lisboa heeft je veel te bieden. 

Populaire badplaatsen aan de Costa de Lisboa

Cascais of Estoril zijn geweldige badplaatsen om jouw reis te beginnen naar de Costa de Lisboa. Hier kan je namelijk uitstekend genieten van een zonvakantie aan het strand, maar ben je binnen no-time in de bruisende hoofdstad Lissabon. Geniet van de fantastische keuken van Portugal en proef de verschillende visgerechten op de kaart. 

Romantische vakantie naar Costa de Lisboa

Samen ertussenuit of wil jij jouw geliefde verrassen? De sfeer die je hier vindt, is geweldig! Maak een dagtripje naar Sintra, met haar indrukwekkende bouwwerken. Of geniet samen van de ondergaande zon in Estoril. Als dat geen romantiek is!