Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Costa verde ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa verde

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa Verde? Last minute Costa Verde en all inclusive Costa Verde vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa Verde van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa Verde te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! In het meest zuidelijke land van Europa is het toerisme wat kleinschaliger dan in buurland Spanje. De groene kust van Portugal heeft een schitterend landschap maar met steden als Porto een gevarieerd vakantie aanbod! 

Lees meer

Populaire vakanties Costa verde

Costa Verde - Groene hart van Portugal

De Costa Verde wordt gezien als de meeste groene regio van Portugal. Gelegen in het noordwesten van het land. Costa Verde betekent ook "Groene Kust" in de Portugese taal. Niet voor niets kiezen veel natuurliefhebbers voor deze regio! Je kunt er heerlijk wandelen in één van de verschillende natuurgebieden. Maak zo kennis met de indrukweekende natuur, rivieren en verschillende dieren zoals de steenarend of berggeit. 

Vind rust, cultuur en stranden aan de Costa Verde

De Costa Verde wordt steeds meer ontdekt door toeristen maar is (nog) niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld de zuidelijke regio Algarve. Combineer je vakantie met een stedentrip naar Porto of ga eens heerlijk relaxen aan één van de stranden. Hiervoor zijn Espinho, Esposende of Praia de Mira uitstekend geschikt!  

Authentieke keuken 

Ben jij een echte lekkerbek en houd je ervan om nieuwe dingen te leren tijdens je vakantie? Dan zit je met een vakantie aan de Costa Verde helemaal goed. Je proeft hier namelijk de heerlijke Port maar ook de in zout gedroogde kabeljauw is een bekend Portugees gerecht.