JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Prijsvrij Vakanties uitgeroepen tot allerbeste vakantie website van 2021

Prijsvrij.nl uitgeroepen tot allerbeste vakantie website van 2021

’s-Hertogenbosch, 9 december 2021

Prijsvrij Vakanties is tijdens de website van het Jaar verkiezing op 9 december jl. uitgeroepen tot de beste website van 2021 in de categorie Reizen. Het Nederlandse publiek heeft tot en met 17 november kunnen stemmen op zijn of haar favoriete websites. Tijdens deze verkiezing zijn er maar liefst ruim 450.000 stemmen uitgebracht en zijn wij verkozen tot Beste Website Reizen.

Over de Website van het Jaar verkiezing

De 'Website van het Jaar' verkiezing is de grootste online publieksprijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan de allerbeste en populairste websites van Nederland. Prijsvrij Vakanties was dit jaar genomineerd als beste site om je vakantie te boeken. Het Nederlandse publiek kon stemmen op zijn of haar favoriete websites in de volgende categorieën: 

  • Beste Website: met de hoogste kwaliteitsscore op het gebied van inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste Website: de allerbeste website met de meeste stemmen binnen de categorie. 


Ieder jaar weer halen wij alles uit de kast om onze klanten de beste reis voor de laagste prijs aan te kunnen bieden. Wij zijn enorm trots en blij om te horen dat onze klanten de website zo waarderen en dat wij zijn verkozen tot beste reiswebsite van 2021. Met een serviceniveau van een 8,4 gemiddeld op Trustpilot heeft Prijsvrij Vakanties de beste klantbeoordeling van alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland.  

Boek jouw vakantie via Prijsvrij Vakanties

Al 10 jaar lang helpt Prijsvrij Vakanties je aan de beste deal voor jouw vakantie. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment; van zonvakanties tot aan stedentrips en verre reizen, voor ieder is er wat wils. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en onze ervaren reisspecialisten staan graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een geschikte vakantie. Bovendien betaal je bij ons géén boekingskosten en kan je met onze Best Deal Garantie extra voordelig op reis. Heb jij je vakantie nog niet geboekt? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod en boek met zekerheid via Prijsvrij Vakanties. 

Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op: