JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Leo Alkemade: hét nieuwe gezicht van Prijsvrij Vakanties!

Dagen Van Goud: Leo Alkemade is het nieuwe gezicht van Prijsvrij Vakanties

's-Hertogenbosch, 22 december 2022


Leo Alkemade is de nieuwe ambassadeur van Prijsvrij Vakanties. De acteur, cabaretier en zanger is de komende jaren te zien in verschillende landelijke campagnes van de reisorganisatie. De langdurige samenwerking tussen Leo Alkemade en Prijsvrij Vakanties wordt aanstaande zaterdag officieel afgetrapt met een tv-commercial. Deze werd onlangs opgenomen op Curaçao.

Het nieuwe gezicht van Prijsvrij Vakanties is een echte alleskunner. Zelf zegt hij daarover: “Omdat ik breed inzetbaar ben, blink ik nergens écht in uit. Misschien moet ik meer focussen, maar dit is zoveel leuker.” De reisorganisatie heeft grootse plannen met de samenwerking. “Leo is positief en onbezorgd, wat naadloos aansluit bij wat wij als merk willen uitdragen. Mede daarom besloten we een samenwerking aan te gaan en zijn gezicht te koppelen aan Prijsvrij Vakanties. Daar zijn we heel trots op!”, vertelt Marc van Deursen (CEO Prijsvrij Group).

In de nieuwe tv-commercial van Prijsvrij Vakanties laat Leo Alkemade vanuit Curaçao zien waar de ideale vakantie volgens hem aan moet voldoen. Dit doet hij onder begeleiding van zijn eigen nummer Dagen Van Goud, waardoor je direct in de vakantiesferen raakt. Het nummer is onderdeel van zijn album In Het Wiel en is te beluisteren op Spotify.

Prijsvrij Vakanties gaat de campagne breder uitdragen in de vorm van een verhaal. Deze wordt verder gevormd door verschillende korte sketches met Leo in een vakantiesetting. De tv-commercial is vanaf zaterdag 24 december 2022 te zien op televisie. De aankondiging van de samenwerking is vanaf nu te vinden op de website en de socialmediakanalen van Prijsvrij Vakanties.  


E I N D E  P E R S B E R I C H T

Contactpersoon

Marc van Deursen - CEO Prijsvrij Group

Telefoonnummer: 073 6237779


Crewlijst

Productie: Full Frame
Regie: Ruut van der Beele en Guust Mulder
Muziek: Leo Alkemade
Camera: Pepijn Robben
Post productie: Full Frame, Frans Suijs en Marc van Vliet

Over Prijsvrij Vakanties

In 2010 is Prijsvrij Vakanties opgericht in 's-Hertogenbosch. Prijsvrij helpt haar Nederlandse en Vlaamse klanten aan de beste deal voor een vakantie. Je betaalt géén boekingskosten en hebt de keuze uit een groot assortiment reizen. Van zonvakanties en stedentrips tot all inclusive vakanties en verre reizen, er is voor ieder wat wils. Sinds het voorjaar van 2021 is D-reizen onderdeel van Prijsvrij Vakanties. Door deze combinatie kunnen wij vakantieliefhebbers zowel online als fysiek helpen bij het vinden van hun droomvakantie. Klanten die graag middels persoonlijk contact een vakantie boeken, zijn van harte welkom in onze reisbureaus in héél Nederland.