JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Prijsvrij Vakanties en Corendon slaan handen ineen voor veilige thuiskomst vakantiegangers Rhodos

Prijsvrij Vakanties en Corendon slaan handen ineen voor veilige thuiskomst vakantiegangers Rhodos

’s-Hertogenbosch, 27 juli 2023


Prijsvrij Vakanties bedankt Corendon voor beschikbaar gestelde vliegtuigstoelen voor getroffenen Griekse branden.

Prijsvrij Vakanties en Corendon hebben afgelopen weekend de handen ineengeslagen om gezamenlijk vakantiegangers uit Griekenland veilig terug naar huis te brengen. Door de natuurbranden op het eiland Rhodos gaven veel mensen aan maandag vervroegd terug naar huis te willen. Een team van Prijsvrij vloog zaterdagnacht naar Rhodos om de evacuatie in goede banen te leiden en dankzij beschikbaar gestelde vliegtuigen van Corendon is het gelukt om alle vakantiegangers die wilden vertrekken te evacueren. Prijsvrij waardeert de collegialiteit en de mogelijkheid tot snelle samenwerking enorm en bedankt Corendon.

De verschrikkelijke branden op Rhodos hebben afgelopen weekend tot veel zorgen en angst geleid onder vakantiegangers. Vanaf zaterdag heeft Prijsvrij Vakanties met een team van 50 mensen fulltime klaargestaan om getroffenen te assisteren en te begeleiden bij vragen en een mogelijke vertrekwens. Een deel van dit team vloog zelf af naar Rhodos om op locatie hulp te bieden, terwijl er ook in de rest van Europa medewerkers dag en nacht klaarstonden om vluchten en vervoer richting Nederland te regelen.

Echter was de actie niet mogelijk geweest zonder de steun van branchegenoot Corendon. Door het beschikbaar stellen van stoelen in het speciaal ingezette vliegtuig, ook voor reizigers van Prijsvrij, is het gelukt om iedereen met een vertrekwens op maandag veilig te evacueren en naar huis te brengen. Prijsvrij is Corendon hier ontzettend dankbaar voor en looft de instelling, collegialiteit en samenwerking van alle medewerkers en betrokkenen van Corendon. “Calamiteiten los je samen op,” waren de woorden van Steven van der Heijden, CEO van Corendon aan Marc van Deursen, CEO Prijsvrij Vakanties en D-Reizen.

Prijsvrij Vakanties staat continu in contact met de veiligheidsinstanties op Rhodos en andere getroffenen. Mensen die momenteel nog op Rhodos verblijven kunnen op ieder moment contact opnemen met Prijsvrij Vakanties voor vragen en verdere hulp.E I N D E  P E R S B E R I C H T

Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op: