JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Douwe Bob brengt nummer uit - tv-commercial Prijsvrij.nl

Douwe Bob brengt zijn nummers uit de tv-commercials van Prijsvrij officieel uit

’s-Hertogenbosch, 11 februari 2022


De nieuwe tv-commercial van Prijsvrij Vakanties stond nauwelijks live of de telefoon van de reisorganisatie stond roodgloeiend met de vragen: hoe heet het nieuwe nummer uit jullie reclame? Wie zingt dit? De nieuwsgierigheid was groot. Het is Douwe Bob met het nummer Season Of Your Dreams!  

Prijsvrij Vakanties is enorm trots dat Douwe Bob wederom speciaal een nummer heeft opgenomen voor de tv-commercial. Nadat de 29-jarige zanger in de winter van 2020/2021 het nummer Summer Breeze uitbracht voor Prijsvrij is er een nieuw hoofdstuk aan dit succesverhaal toegevoegd met een nieuwe single.

In de nieuwe track Season Of Your Dreams zingt Douwe Bob over het ultieme vakantiegevoel. Volgens de zanger zelf: “Season Of Your Dreams gaat over het moment dat de meesten van ons al een paar jaar hebben gemist en wat nu eindelijk weer mag. De zee, de zon, cocktail in je hand, Mexicaanse muziek op en je liefje om samen mee te dansen”.


De zanger, bekend geworden van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en het Eurovisie Songfestival, heeft besloten om zijn nummers uit de Prijsvrij-commercials officieel te releasen. Zowel Season Of Your Dreams als Summer Breeze zijn vanaf vandaag te beluisteren op Spotify. Of bekijk de tv-commercial van Prijsvrij Vakanties met daarin het nieuwe nummer Season Of Your Dreams. 

Voor meer informatie kijk op www.douwebobmusic.com of neem contact op met:

Agents After All

Edwin Mulder (management)

edwin@agentsafterall.nl

020-5210010

E I N D E  P E R S B E R I C H T

Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op: