Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Kroatië is een nog relatief onontdekte vakantiebestemming maar is de laatste jaren steeds populairder geworden. Een vakantie naar Kroatië staat voor een veelzijdige vakantie. Zo zijn er schitterende natuurparken, vele historische steden en mooie baaien en kliffen te ontdekken. De helderblauwe zee maakt deze locatie ook erg gewild bij zeil- en watersportliefhebbers. De belangrijkste regio is zonder twijfel het schiereiland Istrie, ook wel het Toscane van Kroatië genoemd. In het zuidelijke deel van het land vind je de regio's Noord-Dalmatie, Midden-Dalmatie en Zuid-Dalmatie. Kroatië beschikt daarnaast over meer dan 1000 eilanden. Zo is er altijd wel iets nieuws te ontdekken en voor ieder wat wils! 

Lees meer

Populaire vakanties Kroatie

Kroatië - Verrassend mooi vakantieland

Op zoek naar een perfecte reisbestemming die nog niet té toeristisch is? Kroatië heeft alles voor een onvergetelijke vakantie. Niet voor niets is Kroatië al eens uitgeroepen tot Europese topbestemming. Prachtige natuur, zon, zee, kunst, cultuur én gunstige prijzen. Istrië wordt vaak het Toscane van Kroatië genoemd. De nabijheid van Italië heeft duidelijk een stempel gedrukt op de cultuur, architectuur en keuken van dit schiereiland. Op het menu vind je veel pizza’s, pasta, risotto, verse vis en zeevruchten.

 

Met haar prachtige kustlijn, bergen en schitterende natuurgebieden is de Kvarner Baai een bezoek meer dan waard. Het helderblauwe water van de Adriatische zee met haar stille baaien, imposante rotsformaties en kiezelsteenstranden is zeer geliefd bij strandgangers en zeilers en wordt meer en meer ontdekt door duikers. Niet alleen voor watersporters is de Kvarner regio een ideale vakantiestek. Liefhebbers van wintersport kunnen op een uur rijden vanaf de kust genieten van een uitgebreid skigebied met een uniek uitzicht op zee.