Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Midden-Dalmatie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Midden-Dalmatie

Op zoek naar een goedkope vakantie Midden-Dalmatië? Last minute Midden-Dalmatië en all inclusive Midden-Dalmatië vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Midden-Dalmatië van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Midden-Dalmatië te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Midden-Dalmatië is één van de provincies van Kroatie en ligt in het zuiden van het land.

Lees meer

Populaire vakanties Midden-Dalmatie

Midden-Dalmatië - Prachtige historische badplaatsen

De provincie grenst aan de westkant aan de Adriatische Zee en aan de oostkant aan Bosnië en Herzegovina. De provincie bestaat uit het vasteland en enkele eilanden in de Adriatische Zee. De provincie is door de vele campings en vakantiehuizen ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De regio Midden-Dalmatië staat onder andere bekend om zijn historische badplaatsen. De prachtige binnensteden van zowel Trogir als Split staan inmiddels op de UNESCO Werelderfgoedlijst, waardoor ze goed bewaard en onderhouden worden.

 

Belangrijke andere bestemmingen in de regio zijn Omiš en de stad Makarska. Makarska is een moderne badplaats aan een baai en ligt ingeklemd tussen de berg Biokovo en de zee. De oude binnenstad bestaat nog uit een doolhof van smalle straatjes en steegjes en heeft een Franciscaans klooster. Terwijl de boulevard bekend staat om moderne cafés, gezellige bars en een mooie haven. Omiš is vooral populair vanwege de lange zandstranden en de mooie natuur. Het is een leuke stad met vele winkels en uitgaansgelegenheden. Langs de kust vind je ook nog kleine vissersdorpjes waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan.

 

Als je op zoek bent naar wat sportiviteit dan zit je in deze regio zeker goed. Mogelijkheden om te wandelen zijn er genoeg en ook klimmen en raften is hier heel goed mogelijk. En door al het natuurschoon kijk je tijdens je vakantie in Midden-Dalmatië werkelijk je ogen uit.