Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Parga En Omgeving ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Parga En Omgeving

Wist je dat Griekenland naast de bekende eilanden ook op het vasteland heerlijke vakantiebestemmingen biedt? Een van deze vakantiebestemmingen is Parga, waar je geniet van een rustige vakantie met het hele gezin. Deze regio staat bekend om haar witte huisjes met rode daken, eindeloos veel olijfbomen en kristalhelder zeewater. Met een ligging aan de Ionische Zee kom je al dobberend heerlijk tot rust. Of ga op een avontuurlijke tocht in een kano, waterski of speedboot. Na een dagje aan het water loop je naar Parga-Stad om op een lekker terras neer te ploffen, of besteed je de avond in een luxe accommodatie in Lichnos.

Lees meer

Populaire vakanties Parga En Omgeving

Cultuur en natuur in Parga

Parga heeft zowel op het gebied van cultuur als van natuur veel te bieden. Zo vind je in Parga-Stad een prachtig Venetiaans Fort; een van de mooiste bezienswaardigheden in Parga. Dit fort is wat hoger gelegen en is bereikbaar via allerlei trappetjes en steegjes, waarna je bij aankomst geniet van een adembenemend uitzicht over de regio. Maar ook op het gebied van natuur heeft Parga genoeg te bieden. Je vindt er de meest indrukwekkende rotsformaties, typisch Griekse citrus- en olijfbomen en allerlei soorten cactussen. 

Parga voor jong en oud

Aan de kust van Parga is voor jong en oud genoeg te beleven, maar ook de verschillende accommodaties bieden voor ieder wat wils. Zo zijn er luxe hotels, ruime appartementen en zelfs vrijstaande bungalows te vinden. Verblijf je in Lichnos? Dan maak je makkelijk gebruik van de shuttle die je naar Parga-Stad brengt. 

Klimaat in Parga

Voor de warmste temperaturen reis je tussen mei en oktober het beste af naar Parga. Het is hier dan aangenaam warm en er valt weinig tot geen neerslag. Door het mediterrane klimaat zijn de winters mild, dus is Parga met 11 graden en een zonnetje ook een heerlijke vakantiebestemming tijdens de wintermaanden.

 

Ben je gek op Griekenland? Denk dan eens aan een zonvakantie op het vasteland van Griekenland en ga voor Parga; hier kom je met het hele gezin heerlijk tot rust onder de Griekse zon.