Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Parga En Omgeving ×
    • Parga-Stad ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Parga-Stad

Denk voor jouw volgende zonvakantie eens aan Parga Stad in Griekenland. Dit pittoreske stadje vind je aan de westkust van het Griekse vasteland. Ondanks dat het een klein stadje is, vind je er alles wat je nodig hebt voor een heerlijke gezinsvakantie: strand, een boulevard met terrasjes, een knus centrum en prachtige culturele bezienswaardigheden. De kinderen vermaken zich op het strand of in het zwembad van de accommodatie. Toe aan een break van het strandleven? Huur dan een auto en verken de schitterende omgeving van Parga. Wat de dag ook gebracht heeft; ’s avonds geniet je met het hele gezin van een heerlijke moussaka in Parga Stad of in één van de comfortabele accommodaties.

Lees meer

Populaire vakanties Parga-Stad

Parga en omgeving

Parga Stad beschikt over prachtige bezienswaardigheden, zoals het Venetiaanse Fort en het knusse haventje. De omgeving van Parga is echter ook zeer geschikt voor heerlijke dagtrips. Huur bijvoorbeeld een auto en verken de schitterende natuur in de omgeving van Parga, waarbij je vele leuke dorpjes passeert. De natuur leent zich ook heel goed voor wandelingen, fietstochten of een romantische picknick. 

Accommodaties in Parga

Er is voor ieder wat wils op het gebied van accommodaties in Parga. Je vindt er bijvoorbeeld luxe hotels, maar ook comfortabele appartementen en kindvriendelijke bungalowparken. Waar je ook voor kiest; het centrum en strand bevinden zich altijd op loopafstand.

Klimaat in Parga

Parga Stad is een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die gek is op zon. Vanaf mei komt de temperatuur al boven de 20 graden, waar deze tot oktober blijft. De heetste maanden zijn juli en augustus, maar met temperaturen achterin de 20 graden en een heerlijke zeebries is het ook dan prima vertoeven in Parga Stad.

Pak de koffers maar van zolder; Parga Stad wacht op jou en jouw gezin. Hier geniet je gegarandeerd van een heerlijke rustige vakantie onder de Griekse zon.