Winterzon

In de winter naar de zon? Een winterzon vakantie staat voor; genieten van zon, zee en strand in de wintermaanden! Je ontsnapt even aan de Hollandse kou en geniet van heerlijke zonnestralen op één van de zonzekere bestemmingen. Zowel tijdens verre reizen, als dichter bij huis. Ben je dus op zoek naar zon in de winter? Prijsvrij vakanties heeft het mooiste aanbod speciaal voor jou geselecteerd.

Lees meer

Reisperiode

In het najaar lopen de temperaturen in Nederland al flink terug en het verlangen naar de zon neemt alsmaar toe. Winterzon vakanties vinden daarom plaats van oktober tot en met maart en geven je de energie boost die je nodig hebt om de wintermaanden door te komen. Een groot voordeel van het reizen in deze periode zijn de gunstige prijzen. Je profiteert hierbij dan ook van scherpe aanbiedingen.

Winterzon bestemmingen

Op sommige bestemmingen schijnt de zon bijna het hele jaar door. Niet voor niets dat veel vakantiegangers de Hollandse kou ontvluchten en een heerlijke winterzon vakantie boeken. De winterzon bestemmingen zijn erg uiteenlopend. Zo kan je dichtbij huis op vakantie gaan naar bijvoorbeeld het Zuiden van Spanje of Turkije maar ook de Canarische Eilanden en Egypte zijn populair. Maar ook een tropisch eiland als de Malediven of Mauritius behoort tot de mogelijkheden. Of vlieg je liever naar de andere kant van de wereld naar bijvoorbeeld Indonesië of Thailand? Belangrijk is dat de temperatuur voor jou aangenaam is!

Boek jouw voordelige winterzon vakantie online

Boek je bij Prijsvrij.nl, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Wij hanteren namelijk de Best Deal Garantie, waardoor je altijd verzekerd bent van een aantrekkelijke vakantie tegen de beste prijs. Ook voor een winterzon vakantie geldt: met ANVR/SGR garanties, géén boekingskosten én de Best Deal Garantie!

Veelgestelde vragen over winterzon vakanties

Wat is een winterzon vakantie?

Tijdens de koude wintermaanden op vakantie gaan naar de zon. Dat is een winterzonvakantie! Vaak worden winterzon vakanties in de maanden van oktober t/m maart geboekt.

Waar schijnt de zon in de winter?

Populaire winterzon bestemmingen waar de temperaturen in het najaar erg aangenaam zijn, zijn bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, Egypte, Marokko, Portugal en Turkije. Maar ook in exotische landen als Thailand, Indonesië, Malediven, Mauritius, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten en de Dominicaanse Republiek is het heerlijk vertoeven.

Wanneer kan ik het beste een winterzon vakantie boeken?

Bij Prijsvrij.nl vind je de allerbeste winterzon bestemmingen en ook nog eens extra voordelig. Wil jij ontsnappen aan de kou en de warme zonnestralen opzoeken? Bekijk dan snel het aanbod.

Hoe ver moet je vliegen voor goed weer in de winter?

De vluchtduur is afhankelijk van je gekozen winterzon bestemming. Je vliegt al naar de Canarische Eilanden in ca. 4,5 uur. Maar ook het Zuiden van Spanje (ca. 3 uur), Turkije (ca. 4 uur) en Egypte (ca. 5 uur) zijn binnen enkele uurtjes vliegen te bereiken. Kies je voor een verre reis? Dan dien je rekening te houden met een langere vluchttijd voor Bali (ca. 16 uur) en Thailand (ca. 12 uur). Op sommige vluchten maak je een overstap/tussenlanding. Dan dien je rekening te houden met een langere reis.

Waar kan ik overwinteren?

Veel bestemmingen zijn geschikt om te overwinteren. Het klimaat in bijvoorbeeld de Canarische Eilanden en Egypte is het gehele jaar door erg aangenaam. Maar ook bepaalde plekken in Turkije of het Zuiden van Spanje zijn populair bij overwinteraars. Zoek je het liever verder weg? Dan zijn Bali en Thailand ook prima geschikt.