Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Venetie ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vele Nederlanders gingen je al voor op vakantie naar regio Venetië. Niet alleen vanwege de wereldstad Venetië, maar ook als kampeerbestemming is de omgeving van Venetië erg populair. Daarom zijn er vele campings gevestigd aan zee, in de omgeving van Jesolo en Bibione. Uiteraard mag een bezoek aan de wereldstad Venetië niet ontbreken. Maak een gondelvaart door de grachten en ontdek de vele culturele highlights. Ben jij op zoek naar een fijne plek voor jouw volgende zonvakantie met veel afwisseling in Italië? Dan zal jij je hier uitstekend vermaken en verbazen over al het moois dat de omgeving van Venetië te bieden heeft! 

Lees meer

Populaire vakanties Venetie

Kamperen vlakbij Venetië

De schilderachtige omgeving van Venetië ligt in het noordoosten van Italië en grenst in het oosten aan de Adriatische Zee. Het biedt een zeer divers landschap, variërend van zandstranden bij Bibione en Jesolo en grote lagunes zoals bij Venetië.

Vlakbij zee vind je vele familievriendelijke campings, in plaatsen als Lido di Jesolo, Cavallino en Ca' Savio. De meeste campings zijn van goede kwaliteit en bieden vele voorzieningen met grote zwembaden en uitgebreide animatie. Een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen! Zo kan je een heerlijke strandvakantie goed combineren met een of meerdere daagjes cultuur. 

Romantiek in Venetië

Ben je op zoek naar romantiek? Dan ben je in de omgeving van Venetië op de juiste plek! Zie je jezelf al varen in een gondel door de grachten van de beroemde, romantische stad Venetië? Ook kan je een bezoek brengen aan steden als Vicenza, Padua en Verona. Verona staat bekend als de stad waar het verhaal van Romeo en Julia van Shakespeare zich afspeelde. Op en top romantiek dus!