Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Duitsland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Een vakantie in Duitsland is verrassend veelzijdig én dichtbij. Van schitterende natuurvakanties in het Schwarzwald (Zwarte Woud) tot culturele uitstapjes naar bijzondere steden als Berlijn en Keulen. Zie het landschap langzaam veranderen naar de prachtige natuur in de Alpen en Beieren. De historische steden maken gegarandeerd indruk op cultuurliefhebbers. Droom weg te midden van schitterende kastelen, parken en tuinen of bezoek de idyllische marktpleinen. In het zuiden schittert de moderne metropool Munchen die absoluut de moeite waard is om te bezoeken. Dit geldt tevens voor het bruisende Trier, de oudste stad van Duitsland, en gevestigd aan het drielandenpunt met Luxemburg en Frankrijk.

Lees meer

Populaire vakanties Duitsland

Natuur, cultuur & historie Duitsland

Steeds meer mensen ontdekken wat buurland Duitsland allemaal te bieden heeft. De natuur van Duitsland leent zich voor prachtige wandelingen en fijne fietsroutes, waardoor het een genot is voor wandelaars en fietsers. Duitsland is een ideale bestemming voor een wandelvakantie dankzij de natuur, maar zeker ook de historie en cultuur! Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek terwijl je de authentieke steden zoals Hannover, Hamelen, Göttingen, Celle, Hildesheim en Goslar bezoekt. Of ontdek het levendige en gastvrije Düsseldorf wat gekenmerkt wordt door mode en lifestyle. Genoeg te beleven tijdens je vakantie in Duitsland dus!

Kerstmarkten Duitsland

In Duitsland zijn veel gezellige kerstmarkten in de winter. Vriendelijke Duitsers ontvangen je met open armen, sfeervolle lichten en versierde kraampjes zorgen voor een echte beleving. Ga even terug in de tijd en ontdek één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland in Quedlinburg. Het oude kasteel wordt verfraaid met een romantische ambiance en alle huizen zorgen voor een gezellige atmosfeer. Mis dit tweeweekse evenement niet.

Duitsland - Kamperen in de zomer, skiën in de winter

Vakantie in Duitsland is een ware ontdekkingstocht vol aangename verrassingen. Of je nu met de camper, caravan of tent gaat, kampeermogelijkheden zijn er volop. Wat dacht je van een camping met spectaculair uitzicht op een van de Duitse meren? Of bezoek skigebied Winterberg op nog geen 4 uurtjes rijden vanuit Nederland, een ideale wintersportbestemming in Duitsland! Ook het populaire skigebied Zugspitze is zeer geschikt voor enthousiaste skiërs en snowboarders. Duitsland is dichterbij dan jij denkt, ontdek nu de Duitse gezelligheid zowel in de winter als in de zomer. En om je vakantie naar Duitsland helemaal goed voor te bereiden, hebben wij in de Vakantiewijzer alle praktische informatie op een rij gezet.

Blog

 • Foto
  6x de leukste vakantieparken van Duitsland
  10 mei 2021

  Ben jij op zoek naar een leuk vakantiepark waar je zo naartoe kunt rijden? Dan biedt ons buurland Duitsland ongekend veel mogelijkheden. Wij helpen je graag met je keuze, daarom hebben wij de leukste vakantieparken van Duitsland alvast voor je op een rij gezet.

  6x de leukste vakantieparken van Duitsland