Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Beieren ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Een vakantie naar Beieren? Deze regio is gelegen in Zuid-Duitsland en beschikt over prachtige natuur en is daarom erg geliefd bij wandelaars en klimmers. Je vindt hier onder andere prachtige bossen, meren en heuvels. Bezoek bijvoorbeeld het grootste meer in Beieren Chiemsee, ga naar de prachtige waterval Röthbachfall of bezoek het sprookjesachtige kasteel Slot Neuschwanstein. De hoofdstad van deze regio is München, waar onder andere het Oktoberfest wordt gevierd. Daarnaast beschikt Beieren over vele andere prachtige historische steden zoals Regensburg, Neurenburg en Rothenburg ob der Tauber. Ook vind je in deze regio een drielandenpunt tussen Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland! 

Lees meer

Populaire vakanties Beieren

Ontdek de natuur tijdens vakantie Beieren 

Beieren is zeer geliefd bij natuurliefhebbers. Het beschikt over groene heuvels, dichte bossen en helderblauwe meren. Ga in Beieren bijvoorbeeld fietsen door het natuurpark Altmühltal, wandel door het hertenpark Buchet of ga kajakken over het prachtige meer Chiemsee. Liever de stad en natuur combineren? Ga dan heerlijk wandelen door het grootste stadspark van Europa ‘Englischer Garten’. Dit park is gelegen in het centrum van München

Weer in Beieren

Het weer in Beieren is erg verschillend. Het is afhankelijk van de hoogte waarop je je bevindt. Beieren beschikt over twee klimaten, namelijk een zeeklimaat en landklimaat. Deze regio kent warme zomers en koude winters. Boven op de bergen ligt de temperatuur gemiddeld een stuk lager.

Bezienswaardigheden in Beieren 

In Beieren zijn er genoeg bezienswaardigheden. Als je in Beieren bent is een bezoekje aan de hoofdstad München zeker de moeite waard. Hier wordt onder andere het Oktoberfest gevierd. Daarnaast vind je hier vele musea, een prachtig park en leuke winkels en restaurantjes. Ook zijn de steden Regensburg, Neurenberg, Rothenburg ob der Tauber hele leuke plaatsen! Het wereldberoemde sprookjesachtige kasteel Slot Neuschwanstein behoort ook zeker op het top 10 lijstje bezienswaardigheden. Ook bevindt in Beieren zich het Kehlsteinhaus, dit wordt ook wel het adelaarsnest genoemd. Het adelaarsnest van Hitler heeft een belangrijke rol gespeeld in de tweede wereld oorlog en daarom erg bijzonder en interessant om te bezoeken.

Denk voor een avontuurlijke vakantie eens aan Beieren: beleef dit samen met het gezin óf je geliefde. Daarnaast is Beieren met haar veelzijdigheid ook ideaal als autovakantiebestemming.