Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Berlijn ×
    • Berlijn ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Berlijn is een populaire bestemming voor een stedentrip. Er zijn tal van activiteiten die je kunt ondernemen met een bezoekje aan deze stad. Berlijn heeft een rijke historie en telt meer dan 170 musea. Bezoek de Berlijnse muur, De Reichstag, Checkpoint Charlie en Brandenburger Tor als je meer wil leren over de geschiedenis van de stad. Naast de historische gebouwen heeft Berlijn ook een bruisend nachtleven met clubs en gezellige barretjes. Je kunt in deze stad uitstekend eten en goed shoppen in de verschillende grote winkelcentra verspreid over de stad of ontspannen in één van de groene parken. Ben jij opzoek naar een goede aanbieding naar Berlijn? Op Prijsvrij.nl vind je deze beste deals voor hotels!

Lees meer

Populaire vakanties Berlijn

Bezienswaardigheden in Berlijn

Als hoofdstad van Duitsland vindt je vele politieke bezienswaardigheden in Berlijn, zoals het Pruisische herenhuis waarin het parlement gevestigd is. Berlijn heeft bovendien een lange geschiedenis, zeker ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De stad staat dan ook boordevol historische overblijfselen, waaronder de Brandenburger Tor, de Berliner Dom en niet te vergeten de Berlijnse Muur. Berlijn is hip, modern en jong, maar tegelijkertijd één grote verzameling van historisch waardevolle gebouwen en monumenten. Het is ook geen geheim dat je in Berlijn goed kan winkelen en veel lekkerere restaurantjes en barretjes hebt!

Multicultureel en inspirerend!

Berlijn staat bekend als één van de belangrijkste culturele centra van Europa en trekt vele jongeren en liberale mensen aan door de vele festivals, het goede nachtleven en de vele kunsttentoonstellingen en musea. De stad heeft meer dan 170 musea! Daarnaast is Berlijn ook één van de groenste steden van Europa. Er zijn meerdere parken, rivieren en meren.

Berlijn voor jong en oud

Berlijn is in het bezit van een indrukwekkend museumaanbod. De bekendste zijn natuurlijk het Pergamonmuseum, Egyptisch Museum en Haus am Checkpoint Charlie en de stad wordt steeds verder uitgebreid met nieuwe musea. Winkelen kun je volop in Berlijn. Op de Kurfürstendamm kijk je, je ogen uit in de winkels van de internationale couturiers. Ook het uitgaansleven staat er op een hoog peil. Het wemelt er van de gezellige barretjes, 'Kneipen' en Weinlokalen. Ook is er een rijk aanbod aan theatervoorstellingen en shows. Kortom: Berlijn, een dynamische stad voor jong en oud.