Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Duitsland ×
    • Berlijn ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Laat je verrassen door Berlijn! Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en heeft een lange oorlogsgeschiedenis. De regio is niet wat het lijkt en heeft een mix aan moderne en oude gebouwen. Bezoek de Berlijnse muur en bekijk de ongewone architectuur. Wist je ook dat Berlijn groener is dan de meeste denken en veel mooie tuinen heeft? Daarnaast is hier het grootste subtropische zwembad ter wereld te vinden met leuke glijbanen, strand, zwembaden en buitenlandse gebouwen. Zeker de moeite waard wanneer je wat langer de tijd hebt! Berlijn is leuk voor korte en langere vakanties en is goed te bereiken met de auto en de trein.

Lees meer

Populaire vakanties Berlijn

De lange geschiedenis van Berlijn

Berlijn heeft een lange geschiedenis en trekt veel toeristen aan die een kijkje willen nemen bij de restanten van de Berlijnse muur en de bijzondere architectuur. De ongewone inrichting komt door de verdeling van de stad en de heropbouw na de Tweede Wereldoorlog. Er zijn veel oude en moderne gebouwen te vinden. De stad is een combinatie van historie, mooie natuur en parken, winkelen en lekker eten.

Vakantie Berlijn: een indrukwekkende stad

Berlijn is niet wat het lijkt. Naast de combinatie aan oude en moderne gebouwen heeft de stad nog veel meer te bieden. Buiten de stad ligt het grootste subtropische zwembad ter wereld. Het paradijs is ingericht met gebouwen uit Bali, Maleisië en Thailand en geeft je het gevoel dat je je in een tropisch regenwoud bevindt. Voor de waaghalzen bevat het complex snelle glijbanen en voor degene die willen relaxen kun je ontspannen aan het aangelegde witte strand. En wie denkt dat Berlijn alleen bestaat uit gebouwen heeft het mis. De stad is één van de groenste steden van Europa. Ook zijn er mooie parken en tuinen te vinden waar je optimaal kunt ontspannen. Voor meer vakantietips raden wij je deze blog aan waarin de leukste bezienswaardigheden van Berlijn worden uitgelicht.

Reizen naar Berlijn

Berlijn is een populaire bestemming voor korte vakanties of stedentrips. De stad ligt in het (noord-) oosten van het land en is goed te bereiken met de auto en de trein. De reistijd vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 6,5 uur met de auto. Binnen Berlijn zijn bezienswaardigheden te bereiken met openbaar vervoer of te voet. Vanaf Amsterdam is er een rechtstreekse treinverbinding met centraal station Hauptbahnhof-Lehrter Bahnhof. Via andere stations moet je meestal 1 of 2 keer overstappen. Het klimaat van Berlijn is vergelijkbaar met het Nederlandse klimaat, maar Berlijn heeft stabielere zomers en koudere winters. De beste reistijd is in de zomer of nazomer, omdat het in de winter dan ook erg koud wordt.