JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Bucketlist voor kinderen! » Prijsvrij Vakanties

Bucketlist voor de kids!

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 21-12-2021

Is een bucketlist alleen maar bedoeld voor mensen die de hele wereld over reizen en zonder lijstje geen zicht meer hebben op waar zij nog allemaal naartoe willen? Zeer zeker niet, want ook kinderen weten vaak al precies waar een vakantie aan moet voldoen: het liefst met lekker weer zodat zij de hele dag lekker buiten kunnen zijn, waar veel andere kinderen komen zodat ze meteen vriendjes en vriendinnetjes kunnen maken en een plek waar heel veel toffe dingen te doen zijn. Denk hierbij aan pretparken, waterparken of andere vette activiteiten. Kinderen blij, jij blij toch? Daarom hebben wij voor jou de tofste bucketlist bestemmingen voor de kids verzameld, dat wordt punten scoren…

Zeker geen heimwee in Turkije

Als ze érgens goed in zijn in Turkije is het wel het inspelen op de behoeftes van kinderen. Het klimaat is er al top om de hele dag lekker buiten te zijn, maar ze weten ook hoe stom het is om je te vervelen. Daarom vind je in Turkije superveel resorts met de meest waanzinnige waterparken op het resort zelf. Belek, Kusadasi en Side zijn slechts enkele voorbeelden van bestemmingen waar de kids zeer zeker geen heimwee zullen krijgen. Sterker nog, het wordt waarschijnlijk een hele opgave ze weer mee terug naar huis te krijgen.

Hoteltip: Dream World Aqua*****


Kinderen op het strand in Turkije

Bezoek het grootste pretpark van Europa: Europa-Park

En daarvoor hoef je niet eens zo ver te rijden, want het grootste pretpark van Europa vind je in zuidwest Duitsland, vlak tegen de grens met Frankrijk. Vanuit Utrecht rij je al in een kleine zeven uur naar dit mega te gekke pretpark. Het is maar liefst 850.000 vierkante meter groot en barst van de attracties en shows, dus dit ga je zeker niet allemaal kunnen zien in één dagje. Verblijf daarom lekker in de schitterende omgeving van Baden Wurttemberg en je combineert de gekte van een pretpark met de rust van het dorpje Rust; veel beter gaat het niet worden. Bonustip: ben je met hele kleintjes op pad? Bezoek dan ook het nabijgelegen Funny World of de dierentuin.

Hoteltip: Center Parcs Park Allau*****


Achtbaan in Europa Park, Duitsland

Over de top amusement in Orlando

Wat is er leuker dan een pretpark? 4 pretparken natuurlijk! Voor het absolute amusement-walhalla moet je echt naar Orlando in Florida. Hier vind je de grote broer van Euro Disney: Disney World, maar ook de studio’s van Universal en Legoland. Zijn de kids al wat ouder? Maak dan zeker een uitstapje naar Tampa, want na een uurtje rijden vind je een supertoffe combinatie van een pretpark en een safaripark. En wat de dag jou ook gebracht heeft: in één van onze heerlijke hotels kom je weer helemaal tot rust.

Hoteltip: Holiday Inn Express en Suites Orlando At Seaworld***


Universal Studios in Orlando


Waarschijnlijk is bij deze de bucketlist van de kids ontstaan, dus is de kans groot dat je vanaf nu vooral vakantiewensen doorgestuurd krijgt. Natuurlijk hebben we ook aan jou als ouder gedacht, dus bij alle tips die we voor de kids hebben gegeven kun jij ervan uit gaan dat jij het er ook heerlijk gaat hebben. We zijn benieuwd waar jij jouw kinderen als eerste blij mee gaat maken.