Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Egypte ×
    • Rode zee ×
    • Hurghada ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Hurghada? Last minute Hurghada en all inclusive Hurghada vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Hurghada van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Hurghada te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Hurghada is de bekendste badplaats van Egypte en is gelegen aan de Rode Zee.

Lees meer

Populaire vakanties Hurghada

Hurghada - Gezellige, levendige badplaats

Hurghada is één van de populairste bestemmingen van Egypte voor een duikvakantie in de koraalriffen van de Rode Zee. Buiten duiken, snorkelen en zwemmen kun je hier vanwege de constante wind ook uitstekend surfen en zeilen. De stad bestaat uit een aantal verschillende delen, zoals Sakkala en Dahar, het oudste deel van Hurghada, waar de grootste bazaar van de stad zit.

 

Verder kun je nog genieten van een bruisend uitgaansleven in Hurghada. Het centrum van Hurghada kent een flink aanbod aan kroegen, clubs en discotheken. Zo is er bijvoorbeeld ook een Hard Rock Café gevestigd. De eilanden in de buurt van Hurghada bieden verschillende soorten van vakantievermaak. Wat zeker de moeite waard is, is een dagtrip naar het eiland Giftun. Hier kan je shoppen, snorkelen, barbecuen, de Rode Zee ontdekken per duikboot of de overblijfselen bezoeken van de Romeinse Mons Porphyrites in Gebel Abu Dukhan.