Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische Kust ×
    • Kusadasi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Een heerlijke zonvakantie in Turkije spendeer je in het levendige Kusadasi aan de Egeische Kust. Ontspan aan de mooie stranden en verblijf in een van de mooie hotels en resorts. Kusadasi beschikt over 2 populaire stranden: Long Beach en Ladies Beach. Voor wat meer leven in de brouwerij, verwijzen we je graag naar de vele winkeltjes, restaurantjes en het dynamische uitgaansleven. In Kusasdasi kan je actie en ontspanning eindeloos combineren. Zo kan je vanuit Kusadasi een dagtrip maken naar het kleurrijke Griekse eiland Samos, een van de vele watersporten beoefenen en eindeloos zonnen aan strand. Één ding is zeker, je hoeft je hier niet te vervelen. Bekijk hieronder waar jij jouw vakantie gaat doorbrengen!

Lees meer

Populaire vakanties Kusadasi

Kusadasi - Populaire badplaats met vele mogelijkheden

Kusadasi is van oorsprong een rustig Turks vissersdorpje maar is vandaag de dag is uitgegroeid tot een geliefde en levendige badplaats met een prachtige ligging rondom één van de mooiste baaien van de Egeïsche Kust. De bekendste en populairste stranden zijn Ladies Beach en Long Beach. Ladies Beach is wat drukker en smaller maar heeft een gezellige boulevard en talrijke restaurantjes. Long Beach daarentegen is een wat langer en breder strand en loopt langzaam af in de zee waardoor het erg geschikt is voor kinderen. Daarnaast zijn hier tal van watersporten te beoefenen, zoals waterfietsen, surfen, jetskiën en parasailing. Het centrum van Kusadasi is één groot doolhof van winkelstraatjes en hou je van uitgaan, bezoek dan de uitgaansbuurt Kaleiçi en de Barstreet.

 Wat is er te doen in de omgeving van Kusadasi?

Op een steenworp afstand van Kusadasi ligt de best bewaarde stad uit de oudheid en het belangrijkste archeologische gebied van Turkije. De oude handelsstad Efeze wordt gezien als de één van de grootste opgravingen uit de Griekse oudheid en dat is ook de belangrijkste reden waarom alle grote cruiseschepen aanmeren in de haven van Kusadasi. Ook leuk is het om een dagje over te steken naar Griekenland, op slechts een uurtje varen ligt namelijk het Griekse eiland Samos.