Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische kust ×
    • Kusadasi ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Kusadasi? Last minute Kusadasi en all inclusive Kusadasi vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Kusadasi van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Kusadasi te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Kusadasi staat bekend als de oudste badplaats van Turkije. Deze stad aan de Egeische Kust heeft een mooie brede boulevard en zowel een jacht- als een cruisehaven.

Lees meer

Populaire vakanties Kusadasi

Kusadasi - Populaire badplaats met vele mogelijkheden

Kusadasi is van oorsprong een rustig Turks vissersdorpje maar is vandaag de dag is uitgegroeid tot een geliefde en levendige badplaats met een prachtige ligging rondom één van de mooiste baaien van de Egeïsche Kust. De bekendste en populairste stranden zijn Ladies Beach en Long Beach. Ladies Beach is wat drukker en smaller maar heeft een gezellige boulevard en talrijke restaurantjes. Long Beach daarentegen is een wat langer en breder strand en loopt langzaam af in de zee waardoor het erg geschikt is voor kinderen. Daarnaast zijn hier tal van watersporten te beoefenen, zoals waterfietsen, surfen, jetskiën en parasailing. Het centrum van Kusadasi is één groot doolhof van winkelstraatjes en hou je van uitgaan, bezoek dan de uitgaansbuurt Kaleiçi en de Barstreet.

 

Op een steenworp afstand van Kusadasi ligt de best bewaarde stad uit de oudheid en het belangrijkste archeologische gebied van Turkije. De oude handelsstad Efeze wordt gezien als de één van de grootste opgravingen uit de Griekse oudheid en dat is ook de belangrijkste reden waarom alle grote cruiseschepen aanmeren in de haven van Kusadasi. Ook leuk is het om een dagje over te steken naar Griekenland, op slechts een uurtje varen ligt namelijk het Griekse eiland Samos.